Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Muotipomo jätti Applen – työskenteli ”erikoishankkeiden” parissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Paul Deneve toimi aiemmin erikoishankkeiden johtajana Applella.

Paul Deneve toimi aiemmin erikoishankkeiden johtajana Applella.

Paul Deneve on jättänyt Applen, raportoi Business of Fashion -julkaisu lähteensä tietoihin perustuen. Ennen Apple-pestiään muun muassa Yves Saint Laurent -muotitalon toimitusjohtajana toimineen Deneven on aiemmin raportoitu työskennelleen Applella sen Watch-kelloon liittyvissä projekteissa.

Apple rekrytoi Deneven vuonna 2013, kun Apple-kello oli julkisuudessa vasta huhujen asteella. Deneve toimi johtajana ”erikoishankkeissa” ja raportoi aluksi suoraan Applen toimitusjohtajalle Tim Cookille. Deneve oli aiemmin työskennellyt Applella 1990-luvulla.

Reilu vuosi sitten Deneven tiedot hävisivät Applen johtoa esittelevältä sivulta. Deneve jatkoi kuitenkin töitä Applella, mutta raportoi toimitusjohtaja Cookin sijaan operatiiviselle johtajalle Jeff Williamsille, jonka vastuulla Apple Watch kokonaisuudessaan on ollut.

Deneven roolin Applella on ajateltu kytkeytyneen erityisesti Apple Watchin muotipuolen yhteistyökuvioihin. Apple on jatkanut Watch-kellojen kanssa yhteistyötä ranskalaisen luksusmuotitalon Hermèsin kanssa.

Sen sijaan muista avauksista Apple on lopettanut erityiset Watch-myyntiosastot maailman suurkaupunkien tavarataloissa. Lisäksi alkuperäisestä Apple Watchista esiteltiin myös 18 karaatin kultaversiot, mutta näistä luovuttiin jo heti toisen sukupolven myötä.

Uudempien sukupolvien myötä Apple on painottanut enemmän Apple Watchin aktiivisuus- ja liikuntaseurantatoimintoja tarjoten kuitenkin samalla laajan ja kausittain päivittyvän valikoiman erilaisia ranneketyylivaihtoehtoja.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut