Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone X sai koukuttavan Rainbrow-pelin – pelaaminen tapahtuu vain kulmia kohottamalla ja kurtistamalla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Rainbrow'n pelaaminen on hyvin yksinkertaista: kulmia kohottamalla tai kurtistamalla hymiö liikkuu ylös- tai alaspäin.

Rainbrow’n pelaaminen on hyvin yksinkertaista: kulmia kohottamalla tai kurtistamalla hymiö liikkuu ylös- tai alaspäin.

Applen tuoreen iPhone X:n TrueDepth-etukameran kasvojentunnistuskyvyistä on otettu nyt ilo irti uudessa Rainbrow-pelissä.

Kyse on jopa äärimmäisen yksinkertaisesta pelistä, joka silti koukuttaa – ja vaatii myös keskittymistä. Pelaaminen tapahtuu ainoastaan kulmia joko kohottamalla tai kurtistamalla, jotka saavat hymiön liikkumaan väritasoja ylös- tai alaspäin. Jos naama pysyy niin sanotusti peruslukemilla, pysyy myös hymiö paikallaan. Tavoitteena on kerätä tähtiä ja välttää osumat autoihin, koripalloihin, haamuihin, ankkoihin ja muihin liikkuviin esineisiin ja sääilmiöihin.

Rainbrow on yksi ensimmäisiä pelejä, joka perustuu iPhone X:n uusiin kamerakykyihin. Apple itse hyödyntää iPhone X:n infarapunalisäantureihin perustuvaa TrueDepth-etukameraa Face ID -kasvojentunnistuksen ohella huomiotoimintoihin, kuten näytön pitämiseen päällä ja ilmoitusten hiljentämiseen puhelinta katsottaessa, Muotokuva-kuvaustilan tuomiseen myös etukameraan sekä Animojeihin, animoituihin emojeihin.

Rainbrow on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta. Peli toimii vain iPhone X:llä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut