Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android 8.1 Oreo -päivitys hidastaa Google Pixel 2 XL -puhelimen sormenjälkilukijaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Pixel 2 XL.

Android 8.1 Oreo -päivitys Nexus- ja Google Pixel -laitteille laitettiin jakoon joulukuun alussa. Päivitys on pääosin saanut hyvän vastaanoton, mutta Android Central uutisoi sen aiheuttaneen myös ongelmia joillekin Pixel 2 XL -käyttäjille.

Jotkut päivityksen asentaneista Pixel 2 XL:n omistajista ovat Googlen tuelle tarkoitetuilla keskustelupalstoilla ihmetelleet sormenjälkilukijan toiminnan hidastumista. Aiempaan ohjelmistoversioon verrattuna Android 8.1 Oreo hidastaa lukijaa huomattavasti, ja näytön lukituksen aukeamiseen saattaa helposti mennä sekuntikin. Tämän lisäksi näyttö aukeaa selvällä viiveellä myös lukitusnäppäimellä avattaessa.

Ongelmaan on olemassa ratkaisu, mutta se ei ole ihanteellinen. Osa käyttäjistä on huomannut, että Pixel 2 XL:n vilkaisunäyttö-toiminnon käyttöön ottaminen korjaa ongelman, mutta syö toisaalta akkua merkittävästi enemmän.

Google on viime aikoina tottunut korjailemaan etenkin Pixel 2 -malliston ongelmia ja yhtiö on tiedottanut etsivänsä aktiivisesti ratkaisua myös viimeisimpään pulmaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut