Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Todellinen harvinaisuus: Samsung yhdistää Galaxy Note8 -älypuhelimen ja taiteen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung yhdistää taiteen ja älypuhelimet julkaisemalla Galaxy Note8 -älypuhelimesta uuden, korealaisella taiteella koristellun version. Samsungin suunnitelmista kertoo GSMArena.

Samsung julkaisee yhteistyössä korealaisen taiteilijan Han Seung-Woon kanssa version Galaxy Note8 -älypuhelimestaan. Seung-Woon maalauksella koristeltua huippupuhelinta, Samsung Galaxy Note8 X 99 AVANT -versiota, valmistetaan nimensä mukaisesti vain 99 kappaletta ja jokainen niistä on erikseen numeroitu autenttisuuden varmistamiseksi.

Note8:n rajoitettu taideversio eroaa tavallisesta mallista lähinnä ulkoasultaan. Laitteen takaosa, sekä mukana toimitettava ja taiteilijan itsensä signeeraama suojakuori, on koristettu varta vasten suunnitellulla taiteella. Lisäksi puhelimen ostaja saa kaupan päälle seinälle ripustettavan taulun, joka mukailee puhelimesta löytyvän maalauksen tyyliä. Muutoin kyseessä on tavallinen Note8 -älypuhelin 256 gigatavun tallennustilalla.

Samsung Galaxy Note8 X 99 AVANT -versio on vähemmän yllättäen tulossa vain Etelä-Korean markkinoille, ja sellaisen itselleen mielivä saa kaivaa kuvetta noin 1600 euron verran.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hienoja uutisia

  Mielenkiintoinen uutinen näin Suomen kannalta. Varmaan on ostettavissa tännekin piakkoin?

  Jos oikeesti ei ole mitään kirjoitettava Iin älkää täyttääkö sivustoanne paskauutisilla.

  • :)

   Johan taas menee tunteisiin. Ei näistä uutisista haittaamaan ole. Elä lue jos ei kiinnosta.

 2. Hendriks

  Täysin turha julkaisu, 🙄.

  • Hendriks

   Täysin turha Hendriks, 🙄.

Tuoreimmat jutut