Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen näppäimistö päivittyi – käsinkirjoitus on nyt helpompaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

GboardGooglen oma näppäimistö Gboard on saanut uuden päivityksen. Gboardin versiosta 6.8 tuli hiljattain saataville betaversio, mutta nyt virallisen päivityksen jakelu on aloitettu. Gboard saa muutamia uudistuksia sekä tuen 20 uudelle kielelle.

Ennen versiota 6.8 Gboardissa ei ollut tukea käsinkirjoitukselle. Aiemmin puhelimeen piti ladata erillinen sovellus käsinkirjoittamista varten, mikäli käytti Googlen Gboard-näppäimistöä. Käsinkirjoitusnäkymän näppäimistössä saa auki painamalla kohtaa Vaihda näppäimistö. 

Googlen Gboard-näppäimistön kokonainen muutosloki:

  • Käsinkirjoituksen tuki
  • Ehdotukset URL-osoitekentissä
  • Pikapoistaminen
  • Hindienglantia muistuttava tuki myös 19 muulla intialaisella kielellä
  • 20 uutta kieltä: awadhi, bambara, bundeli, emilia-romagna, fulani, gilaki, hiligaino, jamaikankreoli, kumaoni, lambadi, lombardi, madura, minangkabau, mazandarani, nahuatl, napoli, norja (nynorsk), piemonte, sadri, santali (devanagari ja bengali), sisilia, sylheti, venetsia ja zazaki

Päivitetyn Googlen Gboard-näppäimistön voi ladata Googlen Play-kaupasta. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut