Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotify uudistaa ilmeensä radikaalisti – tältä se näyttää Androidilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Spotify logo.

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify testaa parhaillaan uutta ilmettä Android-sovellukselleen. Uuden ilmeen myötä sovelluksen ulkoasua on tarkoitus paitsi nykyaikaistaa, myös tehdä sovelluksen käytöstä selkeämpää. Uudistukseen kuuluu niin kuvakkeiden uusiminen kuin turhien valikoiden karsiminenkin.

Nykytilassa Spotifyn alavalikossa on viisi eri painiketta; kotinäkymä, selaus, haku, radio ja oma kirjasto. Jatkossa painikkeiden määrä karsiutuu kolmeen uusien painikkeiden ollessa koti, haku ja oma soittolista. Kotinäkymässä näytetään suositeltuja kappaleita ja haussa suositeltuja genrejä. Lisäksi käyttäjä voi kuunnella nykyisiä soittolistoja tai luoda uusia soittolistat-osiossa.

Valikkomuutosten ja uudistuneen ilmeen lisäksi Spotifyn päivitykseen kuuluu myös pienempiä uudistuksia. Yhtenä esimerkkinä mediasoitinta on uudistettu siten, että kuunneltavan kappaleen albumikuva näytetään koko näytöllä ja tekstin ja painikkeiden sijaintia ja kokoa on muutettu. Tarkemmin uudistuneeseen ilmeeseen voi tutustua alapuolelta löytyvistä kuvankaappauksista.

Toistaiseksi Spotify ei ole julkaissut tarkempia tietoja päivityksen aikataulusta. Tällä hetkellä uusittu käyttöliittymä on beta-testauksessa.

Uusittu hakunäkymä, jossa genret näkyvät hakupalkin alapuolella.

Uusittu create-painike tarjoaa helpon tavan uusien soittolistojen luomiseen.

Mediasoittimen uusittu ulkonäkö.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ruotsalaiset osaavat!.

  • Hendriks

   …mutta minä en!.

   • Hendriks

    Kyllä minäkin tiedän miten tuo koodi koodataan. Olen myös tämän alan asiantuntia.

 2. Uusi Spotify

  Minulla on tuo uusi käyttöliittymä. Paljon selkeämpi kuin vanha

Tuoreimmat jutut