Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin markkinaosuuden älypuhelimissa odotetaan laskevan ensi vuonna – kiinalaisille luvassa kasvua

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note8 Midnight Black.

Samsung Galaxy Note8.

Tutkimusyhtiö Strategy Analytics ennakoi Samsungin maailmanlaajuisen markkinaosuuden älypuhelimissa laskevan ensi vuonna, kertoo The Korea Herald.

Strategy Analytics odottaa Samsungin markkinaosuudeksi ensi vuoden älypuhelintoimituksista 19,2 prosenttia, kun tänä vuonna sen odotetaan yltävän vielä 20,5 prosenttiin. Samsungin ennakoidaan toimittavan ensi vuonna 315 miljoonaa älypuhelinta.

Samsungin markkinaosuutta syövät hieman vahvistuva Apple, mutta ennen kaikkea nousevat kiinalaisvalmistajat.

Huawei Mate 10 Pron kolme eri värivaihtoehtoa.

Huawei Mate 10 Pro.

Jos ennusteet osuvat, Samsungin markkinaosuus on laskemassa älypuhelimissa vuositasolla ensimmäistä kertaa ensi vuonna – lukuun ottamatta Galaxy Note7 -katastrofin pilaamaa vuotta 2016.

Applen markkinaosuuden Strategy Analytics odottaa pysyvän jotakuinkin ennallaan, nousten vain hieman 14 prosentista 14,3 prosenttiin 234 miljoonan iPhonen toimituksilla.

Suurimmista kiinalaisvalmistajista Huaweille ja Oppolle odotetaan kasvua 10 ja 7,8 prosentin markkinaosuuksiin.

Kiinalaisvalmistajat ovat yhä vahvempia ympäri maailman, ja samanaikaisesti Samsungin markkinaosuus suurilla Kiinan markkinoilla on vähäinen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Steve

  Hienoa, geneerinen Kiina rules.

  • Henrik1

   Huawei jatkaa nousua…👍🏼. 😎

   • Henrik1

    Sori mun on vaikea piilottaa kiimaani (Kiinaan)… 👍☺️. Toivon löytäväni, tai siis ostavani kiinalaisen vaimokkeen sitten isona poikana 🤗.

 2. Hendriks

  Odotettu suuntaus, kiinalaisyhtiöt kyseenalaisine menetelmineen ja valtiontukineen tulevat valitettavasti kasvamaan tulevaisuudessa, 👎.

 3. PeeTee

  Kiinalaiset nousevat todellakin. Viimeinen TM 13/12 kolmen huippupuhelimen testi oli masentava Applen iPhone X:lle, jossa se jäi kolmesta testatusta viimeiseksi.
  Huawei Mate 10 Pro pieksi iPhonen mennen tullen niin kuin Samsung Galaxy Note 8

  • Steve

   😁👍

Tuoreimmat jutut