Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tinder testaa uutta ominaisuutta – helpottaa keskustelun aloittamista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Deittisovellus Tinder on ilmoittanut aloittavansa uuden Feed-ominaisuuden testaamisen, uutisoi Techcrunch. Syötteen tarkoituksena on helpottaa yhteisten puheenaiheiden löytäminen tuomalla muista sosiaalisen median palveluista jaetut tiedot helpommin Tinder-parien nähtäville.

Tinderin viesteille omistetulle näytölle lisätään syötteelle oma välilehti, johon sovellus automaattisesti lisää reaaliaikaisia päivityksiä muista sosiaalisen median sovelluksista. Tinder-parit näkevät esimerkiksi toistensa Instagramiin lataamat kuvat tai suosikkiartistit ja -soittolistat Spotifysta. Samat tiedot on jo aiemmin voinut asettaa näkyville Tinderissä, mutta uuden välilehden tarkoituksena on helpottaa etenkin uusien päivitysten seuraamista.

Syötteestä voi valita itseä kiinnostavan päivityksen, johon on sitten mahdollista vastata suoraan viestit-välilehden kautta. Tällä Tinder toivoo helpottavansa keskustelun aloittamista ja molempia kiinnostavien aiheiden löytämistä parien kesken. Sovelluksen asetuksista voi tietenkin kontrolloida tarkasti, mitä haluaa muista sovelluksista jaettavan, ja myös yksittäisten päivitysten näkyvistä poistaminen on mahdollista.

Tinder aloittaa uuden ominaisuuden testaamisen ensin Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Kanadasta, joista se pikkuhiljaa levinnee muille markkinoille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Löytäisköhän tällä minullekkin naisen?!.

Tuoreimmat jutut