Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusin Android on yhä perin harvinainen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Eri Android-ohjelmistoversioiden käyttäjämäärät prosentteina mitattuna.

Vuoden 2017 viimeiset Android-versioiden käyttäjäluvut on nyt julkaistu. Android 8.0 Oreo on edelleen todella harvinainen kärkipaikan kuuluessa Android 6.0 Marshmallowille. Tuoreista käyttäjälukemista tiedottaa 9to5Google.

Vain 0,5 prosenttia Android-puhelimen omistajista käyttää Oreo 8.0 -ohjelmistoversiota. Oreon markkinaosuus kasvoi vain kaksi prosentin kymmenystä edellisistä, marraskuussa julkaistuista lukemista. Näin ollen vain yksi käyttäjä kahdestasadasta on asentanut 8.0 Oreon, vaikka 8.1-versio on näköpiirissä ja sitäkin alettaneen jakaa päivityksillä jo ensi kuun puolella.

Käytetyin Android-versio tätä nykyä on edelleen, pienestä laskusta huolimatta, 6.0 Marshmallow, joka on asennettuna 29,7 prosentissa Android-laitteista. Kakkospaikkaa pitää tukevasti hallussaan 5.0 Lollipop versioineen, joka saa osuudekseen 26,3 prosenttiyksikköä, vaikka senkin käyttäjämäärät ovat kääntynet laskuun. Kolmantena majailevat Android Nougat -versiot puolestaan ovat hienoisessa kasvussa ja saavuttivat joulukuun mittauksessa 20,6 prosentin osuuden.

Ainoat käyttäjäkuntaansa prosentuaalisessa valossa kasvattaneet Android-versiot olivat viimeisen kuukauden aikana Android 8.0 Oreo ja Android 7.0 Nougat, sekä sen tuoreempi päivitys 7.1. Mielenkiintoista on, että ikivanhoilla Android Gingerbread -versioillakin on edelleen käyttäjiä 0,4 prosenttia, eli lähes yhtä paljon kuin uudella Oreolla.

Tilastoissa näkyvät ne Android -laitteet, joilla on käytetty Googlen Play -kauppaa kuluneen kuukauden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei mikään yllätys, 🙄.

  • Hendriks

   Ei mikään yllätys, että minä täällä taas. Hei vaan kaikilles, 🙄.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Kun Windows päivittyy ja tulee uutta käyttöliittymää ja uusia ominaisuuksia niin itketään kun mitään ei löydä ja kaikki on ihan sekaisin. Android kun ei päivity niin itketään ku ei tule uutta käyttöliittymää eikä uusia ominaisuuksia. 😂

  • Hendriks

   Kuka itkee?.

   • Jere

    Sinä itket syrjäytymistäsi ja mielenterveyshäiriöitä.

    • Jere

     Kiihottaako.

     T: Trollin ruokkia Jere

    • Hendriks

     @Jere

     ?.

Tuoreimmat jutut