Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Skype päivittyi Windows 10 -tietokoneilla – tuoreempi muotokieli ja uusia ominaisuuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows on tuomassa uutta Fluent Design -muotokieltään myös Windows 10 -tietokoneiden Skype-sovellukselle, kertoo Windows Central. Päivitys tuo visuaalisten parannusten lisäksi mukanaan myös uusia, käteviä ominaisuuksia.

Uutta, aiempaa tyylitellympää, muotokieltä mukaillen Skype-ikkunan vasen reuna on hienokseltaan läpikuultava. Tämän lisäksi Microsoftin Skype-tiimi on lisännyt yhteystietokohtaisen gallerian, jonka saa auki kontaktia klikkaamalla. Se listaa helposti nähtäville kaikki kyseisen henkilön kanssa jaetut kuvat, videot ja esimerkiksi Microsoft Officessa luodut tiedostot.

Lisäksi Mircosoft tuo käyttäjien toivimana takaisin mahdollisuuden muokata omaa tilaansa vapaammin. Skypessä oli hetken aikaa käytössä automaattinen tila, joka näytti käyttäjän aktiivisena aina sovellusta käytettäessä. Tästä lähtien on jälleen mahdollista päivittää tilaansa manuaalisesti halutulla tavalla.

Päivitys tuoreempine muotokielineen ja uusine ominaisuuksineen on nyt ladattavissa kaikille käyttäjille Microsoft Store -sovelluskaupasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Pitänee siis taas lykätä päivitystä!.

  • Hendriks

   Pitäisi päivittää itteni nopeasti!.

   • Hendriks

    Hanki elämä.

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

     Sen elämä on kostaa Hendriksille (siis tälle ”oikealle”) oman nimimerkkinsä varastaminen. Se keräsi pari vuotta voimia ja on palannut nyt rankaisemaan kovempaa kuin ketään koskaan. 🤣

Tuoreimmat jutut