Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suosittu viestisovellus jätti Windows-puhelimet – katosi saatavilta vähin äänin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows-puhelinten sovellusahdinko pahenee jälleen yhdellä lähtijällä, kun viestisovellus Kik Messenger on lopettanut sovelluksensa tarjoamisen.

Kik Messenger on vedetty pois Windows 10 Mobile -älypuhelimilta, kertoo muun muassa Softpedia.

Kik on yksi suosituimpia Windows-puhelimet toistaiseksi hylänneitä sovelluksia: sillä on yhteensä yli 300 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Kovin usein Kik ei ole päivityksiä enää viime aikoinakaan Windows-puhelimissa saanut, sillä tuorein versio on vuodelta 2016.

Kik Messenger on nyt kadonnut sovelluskaupoista ja latauslinkit Windows-puhelinsovellukseen on poistettu myös sen omilta verkkosivuilta. Mitään varsinaista virallista tiedotetta Kik ei vielä Windows-puhelinsovelluksensa lopusta ole antanut.

Microsoft itse on myös ajanut Windows 10 Mobilen kehitystyön alas, ja myöntänyt sen saavan jatkossa vain yhteensopivuus- ja virhekorjauspäivityksiä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. XXX

  He He, suosittu viestisovellus KIK. En ole ikinä kuullutkaan, ja Windows puhelimia on useita, 925, 930 ja 950XL

  • Hendriks

   Satoja miljoonia käyttäjiä, lähinnä teinejä!.

   • Hendriks

    Vain yksi käyttjä….Hendriks SUURI!.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  No ei kai siitä mitään virallista tiedotetta uskalla antaa, kun Windowsjihadistit tukkii sähköpostit, miten windows phone vielä nousee uuteen kukoistukseen ja kuinka tukea on jatkettava.

 3. Kari

  Enemmänkin harmittaa se, että MobilePayn käyttö loppuu 15.1.2018. Voin vielä maksaa MobilePayllä joillakin kassoilla NFC-tunnistuksella, vaikka tämä HP Elite x3 ei ole hyväksytty lähimaksamiseen.

Tuoreimmat jutut