Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google juhlistaa 100-vuotiasta Suomea – itsenäisyyspäivää kunnioittaa doodle-logomuunnos

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Suomi juhlii tänään 100 vuoden itsenäisyyttä.

Myös Google huomioi Suomen itsenäisyyspäivän. Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlivan Googlen doodle-logomuunnoksen on suunnitellut helsinkiläinen kuvittaja Janina Rewell ja se kuvaa eläinten kokoontumista talvisena yönä. Taustalla palava kynttilä symboloi Googlen mukaan lukuisien kotien ikkunoilla itsenäisyyden kunniaksi palavia kynttilöitä. Väreinä logossa on käytetty Suomen lipun sinistä ja valkoista. Logo kuvaa samalla myös talven kodikkuutta sekä lämpöä kylmän lumen keskellä, kertoo Google.

Satavuotisjuhlaa kunnioittavan logon kuvittajaksi haluttiin uutta sukupolvea edustava taiteilija. Monet Rewellin kuvituksista ovat samaan aikaan sekä kansainvälisiä että suomalaisuutta erinomaisesti kuvaavia.

Käytössä Googlen hakukoneessa doodle on myös animoitu ja taustalla sataa lunta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Näkyy vain Suomen Googlessa, kuten aiempinakin vuosina!.

  • Matti#2

   Arvasin, että osaat kääntää tämänkin negatiiviseksi. On sinulla varmasti rankka elämä.

 2. Tomm

  Yks hienoimmista.

Tuoreimmat jutut