Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kommentti: Kaksi kilpailukykyisesti hinnoiteltua uutta Honor-älypuhelinta kiertävät Suomen – täällä myynti käy kalliimmallakin?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor-myynti Suomessa on ollut todella vahvaa. Tilaisuudessa Honorin väitettiin olevan jopa myydyin brändi Suomessa, jossa mukaan on kuitenkin mahdollisesti laskettu myös Huawei-puhelimet.

Honor-myynti Suomessa on ollut todella vahvaa. Tilaisuudessa Honorin väitettiin olevan jopa myydyin brändi Suomessa, jossa mukaan on kuitenkin mahdollisesti laskettu myös Huawei-puhelimet.

Huawein Honor-sisarbrändi julkisti tänään kaksi uutta 18:9-näyttöistä uutuusälypuhelinta Euroopan markkinoille, Honor 7X:n sekä Kiinassa Honor V10:nä tunnetun Honor View 10:n.

Kumpikaan puhelimista ei kuitenkaan tule näillä näkymin saataville Suomessa.

Uutuudet on hinnoiteltu myös Euroopassa erittäin kilpailukykyisesti, vaikka hinnat Kiinaa korkeampia luonnollisesti ovatkin. Honor 7X tulee myyntiin Euroopassa käytännössä nyt samantien 299 euron ja Honor View 10 alkaen 8. tammikuuta 499 euron hintaan.

Puhelinten halvoissa hinnoissa yhdistettynä Huawein ja Honorin jo entuudestaan hyvään menestykseen Suomessa lieneekin syy, miksei niitä tulla ainakaan toistaiseksi näkemään Suomen markkinoilla.

Honor 7X.

Honor 7X.

Honor 7X nimittäin on teknisesti pitkälti sama puhelin kuin kuukausi sitten myyntiin myös Suomessa tullut Huawei Mate 10 Lite. Sen hinta on kuitenkin satasen verran enemmän, 399 euroa.

Honor View 10 puolestaan on teknisesti pitkälti sama puhelin kuin juuri marraskuun lopulla myyntiin myös Suomessa tullut Huawei Mate 10 Pro. Sen hinta on kuitenkin jopa 300 euroa enemmän, 799 euroa, kuin Honorin huippupuhelinuutuuden.

Honor 7X:n ja Huawei Mate 10 Liten välillä merkittävimmät erot ovat jälkimmäisestä myös edestä löytyvästä kaksoiskamerassa, Honor View 10:n ja Huawei Mate 10 Pron välillä puolestaan ulkoisessa designissa sekä muun muassa takakameran yksityiskohdissa sekä akun kapasiteetissa. Lisäksi Honor View 10:ssä on Mate 10 Prosta puuttuvat perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja muistikorttipaikka, mutta vastapainona ei luokiteltua pölyn- ja vedenkestävyyttä.

Huawei Mate 10 Lite.

Huawei Mate 10 Lite.

399 ja 799 euron hinnoillakin Mate 10 Lite ja Mate 10 Pro ovat hyviä puhelimia, mutta uusien Honorien hinnoilla Honor 7X:ssä ja Honor View 10:ssä kyse olisi jopa markkinoiden parhaimmasta hinta-laatusuhteesta keski- ja huippuluokan älypuhelimissa. Jopa paremmasta kuin 499 ja 559 euron uudessa OnePlus 5T:ssä.

Suomessa Huawei- ja Honor-puhelimet myyvät sen verran hyvin, ettei täällä nyt näytä olleen tarvetta kilpailukykyisemmin hinnoitelluille uutuuksille, joilla Euroopan muilla markkinoilla tehdään vahvempaa hyökkäystä.

Honorin vahva markkina-asema Suomessa nostettiin esiin myös tämänpäiväisessä Honor-julkistustilaisuudessa Lontoossa. Valitettavasti puhelimet myyvät Suomessa jopa liian hyvin – ja jäämme nyt ainakin näistä uutuuksista paitsi.

Huawei Mate 10 Pron kolme eri värivaihtoehtoa.

Huawei Mate 10 Pron kolme eri värivaihtoehtoa.

Honor View 10 mustana.

Honor View 10 mustana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. korsto

    Aika mielenkiintoisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä molemmat. Harmi jos ei tosiaan tänne saavu myyntiin. Jostain esim. amazonista luulis löytyvän. Itseäni olisi varsinkin tuo Honor View 10 kiinnostanut. Odotellaan jos sittenkin…

  2. Hendriks

    Kertoo karua kieltään suomalaisten heikosta ostovoimasta, 👎.

    PS. Otsakekuva Norjasta?. 😂

Tuoreimmat jutut