Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook esitteli uuden palvelun – turvallinen Messenger lapsille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Messeger Kids

Messeger Kids.

Facebook on tänään tiedottanut uuden palvelunsa julkaisusta. Yhtiö on tehnyt lapsille suunnatun Messenger Kids -sovelluksen, jonka avulla alle 13-vuotiaat lapset voivat käyttää Messengeriä viestittelyyn tavalla, jota vanhemmat voivat valvoa.

Uusi Messenger Kids antaa lapsille tavan kommunikoida tuttavien kanssa tablettien ja älypuhelimien kautta turvallisesti. Vanhemmat hallinnoivat lapsen Messenger Kids -palvelua, joten he voivat täten estää ei-toivottujen henkilöiden yhteydenotot.

Messenger Kidsiä hallinnoidaan vanhemman Facebook-tilin avulla. Ensin vanhempi kirjautuu sovellukseen omilla tunnuksilla. Tämä ei kuitenkaan anna lapselle pääsyä vanhemman tilille. Tämän jälkeen lapselle luodaan oma tunnus, joka ei kuitenkaan ole Facebook-tunnus, sillä alle 13-vuotiaat eivät saisi käyttää palvelua. Viimeisenä vanhempi voi lisätä haluamansa kontaktit lapsen Messenger Kids -sovellukseen, kuten sukulaiset ja kaverit.

Ryhmäkeskustelut ovat kasvattaneet suosiota eri pikaviestisovelluksissa ja monilla perheillä on omia ryhmiä. Messenger Kidsin avulla myös alle 13-vuotiaat lapset pääsevät Messengerin ryhmiin.

Aluksi Messenger Kids on kokeilussa Yhdysvalloissa ja toimii Applen iPadeilla, iPhoneilla ja iPodeilla. Sovellus on ladattavissa App Storesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut