Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Applelta tulossa entistä edullisempi iPad vuonna 2018

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

10,5 tuuman iPad Pro on saatavilla neljänä eri värivaihtoehtona.Digitimes-verkkolehti uutisoi Applen mahdollisista suunnitelmista julkaista varsin budjettiystävällinen iPad ensi vuonna. Huhujen mukaan kehitteillä on toistaiseksi halvin iPad, jonka hinnan povataan sijoittuvan 260 Yhdysvaltain dollarin tienoille.

Apple julkaisi jo tänä vuonna edullisemman iPad-mallin, jonka hinta heiluu 350 euron kieppeillä. Vielä ei ole varmaa, korvaako uusi entistä halvempi malli sen markkinoilla kokonaan, jonka lisäksi myös tekniset yksityiskohdat ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Todennäköisin veikkaus lienee jokseenkin tämän vuoden version kaltainen malli 9,7 tuuman näytöllä, mutta jota on kuitenkin muokattu hienokseltaan hinnan saamiseksi alas.

Applen tavoitteena on lähteä valloittamaan myös hintatietoisia markkinoita, kuten pienempiä yrityksiä, ja laajentaa näin markkinaosuutta tableteissa. Tablettien myyntiluvut ovat laskeneet tasaisesti maailmalla ja edes iPadeja ei ole myyty samaan tahtiin kuin huippuvuosina 2013 ja 2014.

Mikäli huhuttu halpa-iPad toteutuu, valmistaa sen mitä todennäköisimmin Compal Electronics, ja se saapuu markkinoille vuoden 2018 toisen neljänneksen aikana. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitään mainituista tiedoista ei ole tähän mennessä vahvistettu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Uusimmassa perus-iPadissa ei ole edes laminointia näytössä, vaikka vei edeltäjän, iPad Air 2:n, paikan, 👎.

  2. YksVaan

    Applen sivustolla halvin ipad on 419€. Voidaanko sanoa, että hinta heiluu ”350€ kieppeillä”, vaikka eroa on 67€??? Tai ehkä artikkelissa tarkoitettiin dollareita, taikka verotonta hintaa…?

Tuoreimmat jutut