Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin päivitys sekoittaa Galaxy S8-malleja – pikalataus ei ota toimiakseen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8 -puhelinten uusi sininen Blue Coral -väri.9to5Google uutisoi, että jokin Samsungin viime aikoina julkaisemista turvallisuuspäivityksistä on ilmeisesti saanut useiden Galaxy S8- ja S8+-käyttäjien pikalatauksen epäkuntoon.

Tarkkoja lukuja ei ainakaan vielä ole, mutta varsin monet viimeisimmän turvallisuuspäivityksen ladanneista ovat kertoneet ongelmista Samsungin tukisivuilla. Toistaiseksi korealaisyhtiöltä ei ole tarjota ratkaisuja, eikä ongelmien aiheuttajaa ole vielä paikannettu. Lataaminen normaalilla nopeudella pelittää kuten ennenkin, mutta pikalataus ei ota toimiakseen. Osa käyttäjistä kertoi myös langattoman latauksen häiriöistä.

Samsungille on jo tiedotettu asiasta, mutta yhtiö ei ole vielä kommentoinut tapausta. Ratkaisua ongelmiin voitaneen kuitenkin odottaa seuraavassa turvallisuuspäivityksessä, joka julkaistaan todennäköisimmin jo muutaman viikon kuluttua.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Pikalatausta on turha käyttää jos lataa pääosin öisin,.

  • Hendriks

   Olen Hendriks. En ymmärrä itseäni,.

  • HisiBoy

   Olet aivan oikeassa, Itsekkään en käytä sitä. Tosi harvoin on niin kiire ladata ettei saisi ladattua normaali nopeudella… Ja kuitenkin, kun huomaan latauksen olevan liian alhainen olen lähdössä jonnekin. Silloin pitää ottaa ulkoinen akku mukaan.

Tuoreimmat jutut