Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilla kameraongelmia – Galaxy S8 ei suostu tarkentamaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy S8:n käyttäjät ovat viime aikoina raportoineet kameraa koskevista ongelmista, uutisoi GSMArena. Häiriöt liittyvät erityisesti kameran tarkennukseen, joka ei aina tahdo toimia edes manuaaliasetuksilla.

Eteläkorealaisvalmistajan omilla keskustelufoorumeilla on kokonainen asialle omistettu viestiketju. Samanlaisista ongelmista on ilmoiteltu silloin tällöin jo pidemmän aikaa, mutta viime aikoina virheraporttien määrä on nopeasti lisääntynyt. Toimintahäiriöitä esiintyy sekä Galaxy S8:n omassa kamerasovelluksessa että kolmannen osapuolen sovelluksissa, kuten Snapchatissa.

Samsungilla on muutama kokeilemisen arvoinen vinkki kameraongelmista kärsiville. Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa, onko sovelluksille tai laitteen käyttöjärjestelmäversiolle saatavilla asentamattomia päivityksiä. Seuraava keino on tyhjentää sekä sovellusten että puhelimen välimuisti, ja viimeisenä vaihtoehtona taputella kevyesti laitteen takaosaa kameran ympäriltä.

Mikäli mainituista ratkaisuista ei ole apua, ainut keino on lähettää puhelimensa Samsungille tarkastusta ja mahdollista huoltoa varten.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Taputella takaosaa… mitä vittua.

  • Jokke85

   Optinen kuvanvakaaja jumittunut eikä suostu tästä syystä tarkentamaan

  • Jarkko

   Hahahhaha, aivan samaa mietin. Ikävä kyllä Samsungin tämän päivän laatua, kun joutuu kameraakin vähän koputella, jotta alkaa taas pelittää, jos alkaa.

   • Kuukkeli

    Niin että yleistit koko samsung merkin muutamista ongelmista…. kertoo jotain ajattelumaailmasta… samppa sattuu tekemään parhaita kameroita eikä itselläni ole koskaan ollut ongelmia. Iphonessa oli ongelmia kosketusnäytön kanssa, välillä antenni ongelmaa ja ties mitä. En nyt silti sanoisi että applet olisivat sen huonompia kuin muutkaan. Trolli mikä trolli…

 2. Hendriks

  Hoikkuuden tavoittelun syytä, 👎.

  • Azazel

   No eipä ole hoikkuuden sillä yli millin S6 Edgeä paksumpi

   • Hendriks

    Eri sensorit!.

 3. TomiK

  Olen tiennyt ton jo ihan helmikuusta lähtien. Ja se on vaikea saada jälleen tarkentamaan oikein.

 4. uwots8

  Itselläni oli sama ongelma, joka korjaantui kun pyyhin linssin. Voiko sitten johtua siitä että ihmiset likaavat linssin, kun yrittävät käyttää huonosti sijoitettua sormenjälkilukijaa.

 5. Kuukkeli

  Olisko ihan softa häikkä kuitenkin…

Tuoreimmat jutut