Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram saa jälleen uusia ominaisuuksia – varsin tutuilta kuulostavat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Instagram on viime aikoina lähtenyt avoimesti kilpailemaan Snapchatin kanssa lisäämällä jatkuvasti uusia, varsin tuttuja ominaisuuksia. Hiljattain Instagram tiedotti blogissaan  muun muassa uudesta Remix-toiminnosta, joka mahdollistaa kuvien koristelemisen vaikkapa tarroilla.

Remix-toiminto tulee osaksi Instagram Directiä, jolla kuvia ja viestejä voi lähetellä suoraan ystäville. Kamerakuvaketta koskettamalla pääsee muokkaamaan sekä uusia että aiemmin lähetettyjä kuvia ja lisäämään niihin tarroja, tekstejä ja piirroksia. Lähes identtinen ominaisuus on ollut Snapchatissa alusta asti, mutta Instagram lisää siihen omia mausteittaan.

Snapchat mahdollistaa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vain omien kuvien muokkaamisen, mutta Instagramin käyttäjät pääsevät tuunaamaan myös muiden käyttäjien, esimerkiksi juuri ystävien, lähettämiä kuvia. Päivitys lisää myös uudenlaisen endless loop -toiminnon. Jatkossa kuvia Direct-toiminnolla lähetettäessä voi päättää, saako vastaanottaja nähdä viestin useampaan otteeseen vai vain kertaalleen.

Uusin Instagram-päivitys on nyt ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Missämennään

    Pistäkää mulle se kysely tarra…sitä ei vieläkään ole!!!!

Tuoreimmat jutut