Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Alkutalven parhaat peliuutuudet: puzzle- ja ongelmanratkaisupähkinöitä joka makuun

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

logitech gamecase

Alkutalven aikana iOS:lle ja Androidille on julkaistu lukuisia uutuuspelejä, joista löytyy niin indie-pelejä kuin tietokoneilta ja konsoleilta tuttuja suurempia nimikkeitä. Alle olevalle listalle on poimittu kolme kappaletta hiljattain julkaistuja puzzle- ja ongelmanratkaisupelejä, jotka yhteisestä lajityypistä huolimatta eroavat merkittävästi toisistaan. Kaikki pelit ovat ladattavissa iOS:lle ja Simulacra myös Androidille.

Campfire Cooking

Perusideana Campfire Cookingissa on grillata kaikki kentällä näkyvät vaahtokarkit molemmilta puolilta karkkeja ruudusta ruutuun liikuttamalla. Lautapeliperiaatteeseen nojaava Campfire Cooking tarjoaa erikoisesta ideastaan huolimatta hauskaa ja tunnelmallista pelattavaa, jossa parhaat puzzle-pähkinät vaativat aitoa miettimistä.

Frost

Taiteellinen ongelmanratkaisupeli Frost tarjoaa loistavan tavan viettää talvi-iltoja. Yksinkertaisesti pelimekaniikasta johtuen Frost sopii hyvin pelattavaksi esimerkiksi bussimatkoille, mutta tarjoaa myös aitoa haastetta etenkin myöhemmissä kentissä. Trailerin Frostista voi katsoa alta.

Simulacra

Yksi loppuvuoden puhutuimmista mobiilipeleistä on Simulacra. Peli perustuu ideaan, jossa pelaaja on löytänyt Anna-nimisen henkilön puhelimen ja pystyy pelin käyttöliittymän kautta selaamaan puhelimen sisältöä. Pelin edetessä tarina seuraa Annan kohtaloa ja pelaajan tehtävänä on etsiä puhelimesta johtolankoja esimerkiksi puhelimeen tallennettujen kuvien ja videoiden kautta. Tiivistunnelmaisen pelin toimintaa voi tutustua alta löytyvältä trailerilta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Otsakekuva ”ei liity tapaukseen”?. 🤔