Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Täältä löydät YouTuben kevytversion Androidille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YouTube GoGoogle esitteli taannoin YouTuben ”kevytversiota”, joka on suunnattu lähinnä heikoista datayhteyksistä kärsivien kehittyvien maiden käyttäjille. YouTube Go sisältää muutamia näppäriä niksejä, jotka vähentävät tarvetta mobiilidatayhteyden käytölle. Nyt tuo sovellus on mutkan kautta ladattavissa kaikille Android-laitteille.

YouTube Go on kätevä sovellus YouTube-videoiden katseluun silloin, kun käytössä on hidas tai rajoitettu datayhteys. Sovellus itsessään on alle 10 megatavun kokoinen ja tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden videoiden esikatselulle GIF-muodossa. Kun katsomisen arvoinen video on löytynyt, sen voi halutessaan joko katsoa suoratoistona tai ladata myöhemmin katsottavaksi, myös useampaan otteeseen. Videoita voi myös jakaa perheen ja kavereiden kesken Bluetooth-yhteydellä, mobiilidataa käyttämättä.

YouTube Go

YouTube Go löytyy Google Playstä, mutta ei ole tarjolla suomalaisille käyttäjille. Sen sijaan sovelluksen voi ladata APK-tiedostona APKMirror-sivustolta. Sovelluksen asentaminen edellyttää, että puhelimen asetuksista sallitaan asennus tuntemattomista lähteistä. Sovellusta voi käyttää englanniksi,  ja kirjautuminen suomalaisella puhelinnumerolla onnistuu.

YouTube Go

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Vaikuttaa tarpeettomalta hyvien yhteyksien maassa,.

  • Hendriks

   Vaikutan tarpeettomalta,.

  • Elias

   Tarpeettomalta? Pyörii varmasti paremmin vähemmän tehokkailla android laitteilla ja akun kulutuskin on luultavasti pienempi.

Tuoreimmat jutut