Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor V10 vuoti julkisuuteen TENAA:n verkkosivuilla – sormenjälkilukija edelleen edessä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kiinalaisen televiranomaisen TENAA:n verkkosivuilleen listaamat tiedot ovat paljastaneet uuden, Honor-sisarbrändiin kuuluvan Huawei-puhelimen. Kyseessä oleva malli on mitä todennäköisimmin jo aiemmin julkisuuteen vuotanut Honor V10.

Honor V10 sisältää odotetusti monia samoja ominaisuuksia kuin Huawein Mate 10, ja uutuuden näytönreunukset ovat nykytrendiä mukaillen todella ohuet. Mielenkiintoista on, että sormenjälkilukija on kaikesta huolimatta saatu mahdutettua älypuhelimen etupuolelle, aiemmista huhuista poiketen.

Puhelimen 18:9-kuvasuhteen näytön kooksi näyttää varmistuneen samat 5,99 tuumaa kuin Mate 10 Prossa, ja tarkkuus on niin ikään sama 2160×1080 pikseliä. Puhelimen takaa löytyy kaksoiskamera tarkkuudeltaan 13 ja 20 megapikseliä etukameran tarkkuuden ollessa 13 megapikseliä. Tarkempia tietoja kameroiden ominausuuksista ei vielä ole.

Honor V10:ssä on TENAA:n tietojen mukaan 3650 milliampeeritunnin akku, joka todennäköisesti tukee Huawein 22,5 watin SuperCharge-pikatalausta. Uutuusmallin sisällä sykkii Huawein oma Kirin 970 -järjestelmäpiiri, joka saa tuekseen 6 gigatavua RAM-muistia ja versiosta riippuen joko 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa. Android-versiosta ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta Android 8.0 Oreota ei varmasti jouduta odottamaan kauaa, mikäli sitä ei julkaisussa ole saatavilla.

Honor V10 julkistetaan huomenna Kiinan markkinoille. Eurooppaan malli saapunee totuttuun tyyliin eri nimellä, mutta lisätietoja sopii odottaa 5. joulukuuta, kun Huawei pitää julkistustilaisuutensa Lontoossa. Mahdollisen V10-julkistuksen lisäksi tilaisuudessa nähdään ainakin jo aiemmin Kiinassa julkaistu keskihintainen Honor 7X.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Nimissäkin haetaan inspiraatiota naapurimaasta, 🙄.

Tuoreimmat jutut