Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Casiolta tulossa sarja action-kameroita – pelin avaa kestävä GZE-1

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Monenlaisesta elektroniikastaan tunnettu japanilainen Casio on ilmoittanut liittyvänsä action-kameramarkkinoille kestävällä G’z Eye -sarjallaan, uutisoi muun muassa GSMArena. Ensimmäisenä yhtiö on ilmoittanut julkaisevansa mallin nimeltä GZE-1.

Casion G-Shock -kelloja käyttäneille uuden kameran muotoilu on tuttua. GZE-1 kestää niin pölyä, iskuja kuin veteen upottamistakin, eivätkä matalat lämpötilatkaan haittaa sen toimintaa. Kamera toimii veden alla jopa 50 metrin syvyydessä ilman minkäänlaisia suojakuoria, mutta hankkimista harkitsevien on hyvä muistaa, että alhaisin käyttölämpötila GZE-1:llä on kymmenen pakkasastetta. Uutuudessa on G-Shock-kelloja mukaileva rakenne, joka tekee siitä erityisen iskunkestävän.

Itse kamera sisältää BSI CMOS -sensorin, joka pystyy tallentamaan 6 megapikselin valokuvia tai videota 1080p-tarkkuudella 30 ruutua sekunnissa. GZE-1 tukee myös hidastettua videokuvaamista joko 120 ruudun sekuntinopeudella 480p:n tarkkuudella tai jopa 240 ruudun sekuntinopeudella ja 348p:n tarkkuudella. Myös laajakuvaotosten ottaminen on mahdollista, ja kameran käyttö onnistuu joko Casion älykellojen tai sovelluksen avulla Bluetooth-yhteyden ansiosta.

Casion ensimmäinen action-kamera, GZE-1, maksaa noin 350 euroa, mutta julkaisuaikataulusta ei vielä ole tietoa.

Casio ensimmäinen action-kamera, GZE-1.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut