Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttäisivät pienempi täysnäyttöinen iPhone SE ja suurempi iPhone X

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Applen uusin iPhone-sukupolvi on vasta julkaistu, mutta huhumylly seuraavista malleista käy jo kuumana. Viime viikolla uutisoimme huhutusta Applen kolmen mallin suunnitelmasta, ja nyt saksalaismedia Curved on kyseisten löyhien tietojen perusteella kaavaillut, mitä tuleman pitää.

Sivustolla julkaistulla videolla näytetään jo julkaistun iPhone X:nlisäksi ensi vuoden loppupuolelle jo ennestään huhuttu, 6,5 tuuman näytöllä varustettu iPhone X Plus ja vähemmän realistinen iPhone SE2. Jälkimmäisen uskottavuutta syö nykyisistä iPhone SE -malleista tuttu rakenne, joka ei mahdollistaisi esimerkiksi langatonta latausta ensinkään. Ensin mainittu iPhone X Plus puolestaan olisi lähinnä vain suurikokoisempi vaihtoehto täysnäyttöistä älypuhelinta hamuaville.

Uudesta iPhone SE -mallista on toki huhuttu jo pidempään, mutta siitäkin odotetaan pienemmällekin budjetille sopivaa vaihtoehtoa. Kun otetaan huomioon täysnäyttöisten OLED-mallien huomattavasti suuremmat valmistuskustannukset, on perinteisemmän älypuhelimen kaltainen iPhone SE huomattavasti uskottavampi mahdollisuus ensi vuodelle.

Jälleen kerran on kuitenkin hyvä muistaa, että Applen ensi vuoden suunnitelmista ei vielä ole minkäänlaista virallista tietoa, ja näin aikaisessa vaiheessa kyse on lähinnä vahvasta spekulaatiosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Toivottavasti ei tule koskaan todellisuuteen!.

  • Hendriks

   Toivottavasti EN tule koskaan todellisuuteen!.

 2. Hendriks

  Android-puhelimet ovat yhä iPhoneja vaarallisempia, muistuttaa Nokian tietoturvaraportti. Vaarallisuuteen on yksi selvä syy.

  https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000005458297.html

  .

 3. Ismo

  Mihin edes tarvitaan uutta SE:tä? Entinenkin hakkaa kaikki saman segmentin (pienikokoiset luurit) puhelimet mennen tullen. Itselläni työkäytössä SE, enkä minä siihen kaipaa mitään muuta kuin juurikin sen isomman näytön, ja täysnäyttöisyys ei tuo tarvittavaa lisää, koska vaakasuunnassa tilaa on saman verran kuin ennenkin.

  Esim sähköpostin lukeminen on ihan samanlaista Iphone 6-8:lla tai X:llä. X minulla on siviilipuhelimena tällä hetkellä. Hieno laite ja olen tyytyväinen ostokseen, mutta en ison näytön takia, koska koko on tavallaan huijausta ajatellen peruskäyttöä. Vaakasuunnassa tarvittaisi enemmän senttejä, jolloin kuvasuhde olisi käytännöllisempi.

  Esim videotoistossa kuvasuhde on epäedullinen ja päinvastoin hankaloittaa käyttöä. Jos siis pitää luuria kädessä ja kämmen osuu vahingossa näytön johonkin osaan varsinaisen kuvan ulkopuolelle, niin sepä ei otakaan kosketusta vastaan jos haluaa aktivoida ohjausnappulat esim kelatakseen videota.

  Joten siis, täysnäyttöisyys on tavallaan turha ominaisuus, joten se ei ole järkevä syy SE2:n julkistukselle. Ja ne muut syyt teilasinkin jo viestini alussa. SE:llä pärjää pelkkänä puhelimena (jona sitä pienen näytön takia voi käytännössä ainoastaan käyttää) täysin!

Tuoreimmat jutut