Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tiesitkö: Animojit eivät välttämättä vaadi iPhone X:n TrueDepth-kameraa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Animojit toimivat iPhone X:n etukameralla ja iMessage-viesteissä.

Animojit toimivat iPhone X:n etukameralla ja iMessage-viesteissä. Muissa iPhone-malleissa toimintoa ei ole käytössä.

Uusien iPhone-mallien yhteydessä esitellyt Animojit ovat osoittautuneet hauskaksi yksityiskohdaksi puhelimen käytössä, mutta iPhone X:n lähes 1 200 euron hintalappu on asettunut monille esteeksi Animojien kokeilussa. Applen mukaan Animojit vaativat kuitenkin toimiakseen TrueDepth-kameran, mikä estää ominaisuuden käytön iPhone 8:ssa ja iPhone 8 Plussassa.

Tuoreessa YouTube-käyttäjä Marques Brownleen julkaisemassa arvostelussa Animojien käyttöä testataan TrueDepth-kameran ollessa peitettynä. Yllättäen kameran peittäminen ei estä Animojien toimintaa, vaan Animojit toimivat hyvin pelkkää etukameraa hyödyntäen. Tämä siitäkin huolimatta, että Apple on todennut Animojien käyttävän yli 50:tä TrueDepth-kameralla tallennettavaa kasvojen lihasliikettä.

Todennäköisin selitys Animojien toimintaan on se, että iPhone X käyttää Animojien luomiseen sekä TrueDepth-kameraa että normaalia etukameraa. Näin ollen TrueDepth-kameran peittäminen ei yksin estä Animojien toimintaa, mutta voi heikentää Animojien toimintaa tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi hämärässä valaistuksessa infrapunavaloa käyttävä TrueDepth-kamera voi osoittautua kriittiseksi Animojien toiminnassa. Samasta syystä Apple ei ole todennäköisesti halunnut tuoda Animojeja iPhone 8:lle, iPhone 8 Plussalle eikä vanhemmille iPhone-puhelimille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei kai kukaan epäillytkään!. Lopputulos onkin sitten eri.,

  • Hendriks

   Juu ja taas Kiinalaiset tehny. En usko menestykseen.,

 2. Hendriks

  Suosikkipuhelimista löytyi jälleen epäilyttävä sovellus: Voi paljastaa valokuvat, sijainnit ja paljon muuta

  https://www.is.fi/digitoday/mobiili/art-2000005451297.html

  CPC valvoo!. 😂

Tuoreimmat jutut