Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC esitteli itsenäisen Vive Focus -virtuaaliltodellisuuslaitteen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC Vive Focus.

HTC Vive Focus.

HTC on esitellyt uuden itsenäisen Vive Focus -virtuaalitodellisuuslaitteensa Pekingissä, Kiinassa järjestelyssä Vive-kehittäjäkonferenssissa.

Verrattuna HTC:n omaan aiempaan Viveen, toimii uusi Vive Focus itsenäisesti eli ilman tarvetta sen liittämiselle kaapelilla tehokkaaseen tietokoneeseen.

Vive Focus sisältää itsessään myös sijainnin seurantaan kuudessa eri suunnassa tarvittavat anturit mahdollistaen käytön ilman huoneeseen asennettavia erillisiä seurantamajakoita.

Tekniikkansa osalta Vive Focus sisältää korkean tarkkuuden AMOLED-näytön sekä Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin. Lisäksi mukana on ohjain, joka tukee kolmisuuntaista liikkumisen seurantaa.

HTC ja Google kertoivat tänään myös peruttaneensa suunnitelmansa itsenäisen, Googlen Daydream-alustaa tukevan virtuaalitodellisuuslaitteen tuomisesta markkinoille laajemmin, muun muassa Yhdysvalloissa. Sen sijaan HTC esitteli Kiinassa Vive Wave VR -alustan, joka onkin käytännössä Daydream Kiinan markkinoille.

HTC ei vielä tänään kertonut mitään Vive Focus -laitteen hinnasta tai saatavuudesta. Toistaiseksi laite näyttää kuitenkin olevan tulossa markkinoille vain Kiinassa. Vive Focusista odotettiin versiota myös länsimarkkinoille, mutta nähtävästi odotus tämän osalta saa vielä jatkua hamaan tulevaisuuteen.

Myös HTC:n kilpailija virtuaalitodellisuudessa, Facebook ja sen omistama Oculus, ovat tuomassa markkinoille oman itsenäisen virtuaalitodellisuuslaitteensa Oculus Gon alkuvuodesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut