Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Valopilkku-taksisovelluksen toimintaan muutos ensi maanantaina Helsingissä – osa takseista jättäytyy pois palvelusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Myös Valopilkku-sovellus tiedotti muutoksista.

Myös Valopilkku-sovellus tiedotti muutoksista.

Taksi Helsinki Oy irtautuu Valopilkku-sovelluspalvelusta.

Valopilkku-sovelluksen kautta tehdyt tilaukset eivät välity enää Taksi Helsingin kautta takselle maanantaista 20. marraskuuta kello 12 lähtien.

Taksi Helsinki pyrkii pönkittämään omaa sovellustaan Taksiliiton Valopilkun sijaan.

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla voi Valopilkun sijasta käyttää taksin tilaamiseen jatkossa myös Taksi Helsinki -sovellusta. Lisäksi Valopilkku jatkaa toimintaansa ja on kertonut ohjaavansa sen kautta tehdyt tilaukset jatkossa Lähitaksin takseille.

Taksi Helsinki kertoo pettyneensä Valopilkku-sovelluksen toimintaan.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua sekä toimivia digitaalisia ratkaisuja. Selvitystemme mukaan ulkopuolisten tarjoajien tilauskanavien käyttäminen on aiheuttanut ongelmia ja pitkiä odotusaikoja asiakkaillemme”, sanoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen. ”Koska ulkopuolisten palvelujen toimivuus ja kehitys eivät ole omissa käsissämme, emme pääse tekemään kehitystoimenpiteitä tarpeeksi tehokkaasti ylläpitääksemme haluttua laadukasta palvelutasoa.

Taksiliitto puolestaan korostaa oman Valopilkku-sovelluksensa toimivan jatkossakin edelleen valtakunnallisesti, vaikka Taksi Helsinki poistuu sen piiristä.

”Meille on tärkeää, että asiakkaat saavat jatkossakin tilattua taksin helposti, ja on hienoa, että Lähitaksin alueen taksiyrittäjät haluavat olla mukana mahdollistamassa palvelun toteuttamista. Meillä on erinomaisia kokemuksia yhteistyöstä Lähitaksin kanssa, ovathan yhtiön välityksessä olevat taksit hoitaneet aikaisemmin muun muassa kaikki Vantaan ja Espoon Valopilkku-tilaukset”, kehuu Jouni Mutanen Taksiliiton Yrityspalvelusta. Lähitaksissa taksipalvelua tarjoaa 1 250 autoa koko pääkaupunkiseudun alueella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mooses80

  Kannattaa käydä lataamassa TaksiHelsingin apsi on paljon parempi ku valopilkku. Saa esim. oman luottokortti tiedon tallennettua jolloin maksua ei tarvitse suorittaa autossa. Apsin kautta pystyy myös asettaa niin että tilauksiin vastaa vain premiunluokan auto ja kuski. Myös ennakkotilaus onnistuu..

  • Hendriks

   ”Apsin kautta pystyy myös asettaa niin että tilauksiin vastaa vain premiunluokan auto ja kuski.”

   Mitä nämä ovat?. 🤔

 2. Takapenkkiläinen

  selitykse vaikuttavat…. selityksiltä. Mikähän poliittinen kärhämä tämänkin härdellin takana mahtaa olla todellisesti?

 3. Fiksuako

  No onpas erikoinen ratkaisu. Mielestäni Taksi Helsinki ampuu itseään jalkaa jos jättäytyy pois Valopilkusta. Kuinkakohan moni tulee lataamaan vain Helsingissä toimivan sovelluksen jos vastassa on valtakunnallinen ja edelleenkin Helsingissä toimiva sovellus. Itse ainakin pidän kännykässä edelleen tuon yhden sovelluksen joka toimii kaikkialla (myös edelleen Helsingissä Lähitaksi Oy:n voimin).

Tuoreimmat jutut