Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yleltä uusi sovellus älypuhelimille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Yle.fin saa nyt myös sovellusmuodossa.

Yle.fin saa nyt myös sovellusmuodossa.

Yleisradio tuo Yle.fin saataville nyt myös sovelluksena.

Uusi Yle-sovellus on ladattavissa Android-laitteisiin Google Playsta ja Applen iPhonelle ja iPadille niiden App Storesta.

Yle-sovellus tarjoilee Ylen mukaan näyttävästi sen parhaat verkkosisällöt. Sovelluksesta löytyy niin uutisia, urheilua kuin ajanvietettäkin.

”Näyttää siltä, että tosi moni haluaa lukea juttuja applikaatiolla”, sanoo Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan kehityksen päällikkö Mika Rahkonen. ”Onhan se kätevää. Samaan aikaan funtsimme, että vaikka Uutisvahdin käyttö kasvaa valtavaa vauhtia, meillä voisi olla hyvä olla paikka, jossa olisi tarjolla uutisten lisäksi muitakin Ylen juttuja.”

Sovellukseen on työn alla muun muassa mahdollisuus äänestää.

”Ihan keskeinen osa tätä applikaatiota tulevat olemaan erilaiset vuorovaikutukseen liittyvät systeemit. Tällä voi tulevaisuudessa äänestää erilaisia asioita ja osallistua eri ohjelmiin. Me uskomme, että tämä sopii sellaiseen kuin nakutettu”, Rahkonen jatkaa.

Ensimmäinen suuri äänestys on luvassa itsenäisyyspäivänä, jolloin sovelluksella voi osallistua Linnan juhlien pukuäänestykseen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Vielä kun mahdollistaisivat videoiden katsomisen verkkoselaimella ilman Yle Areena -sovelluspakkoa!. 👎

  • Hendriks

   jessus mun tyhmyyttä!. 👎

  • nakke

   Miksi kattoa verkkoselaimella jos sovelluskin löytyy? Eikö muka toimi?

   • Hendriks

    Koska en puhelimella käytä Areenaa!. Täysin typerää vaatia sovelluksen lataamista erittäin satunnaisten uutisvideoiden katsomiseen!.

Tuoreimmat jutut