Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vihreä juova aiheuttaa harmia osalle iPhone X:n ostaneista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple iPhone X.

Viime viikonloppuna osa iPhone X:n ostaneista raportoi ongelmasta, jossa puhelimen näytölle ilmestyi vihreä juova. Nyt yhä useampi käyttäjä on kertonut kärsivänsä samasta viasta, joskin ongelmatilanteiden yhteenlaskettu määrä on edelleen matala.

Tähän mennessä yhteensä 35 iPhone X:n käyttäjää on ilmoittanut Applen tukeen ongelmasta, jossa puhelimen näytölle ilmestyy vihreä juova, joskin todellisuudessa ongelmatapausten määrä on todennäköisesti selvästi suurempi. Twitterissä julkaistuissa twiiteissä juovan on todettu olevan pystysuuntainen ja sijoittuvan näytön oikeaan laitaan. Applen tuki on tavoittanut Twitter-käyttäjiä muun muassa kysymällä, mikäli ongelma esiintyy vielä iOS 11.1 -päivityksen jälkeen, mutta yksiselitteistä vastausta kysymykseen ei ole saatu.

Aikaisemmin vastaavanlaista näyttöongelmaa on esiintynyt vuonna 2016 julkaistussa Galaxy S7:ssä, mikä nostaa esille epäilykset Samsungin yhteydestä viallisiin näyttöihin. Samsung on toiminut näyttöjen valmistajana sekä omille Galaxy-puhelimilleen että Applen iPhone X -mallille. Koska iPhone X on ensimmäinen OLED-näyttöä käyttävä iPhone-puhelin, voi vian esiintymisellä olla yhteys Samsungin näyttöihin.

Vielä tässä vaiheessa on epäselvää onko vialliset puhelimet mahdollista korjata kuntoon ohjelmistopäivityksellä tai onko kyse rautapuolen viasta. Apple on joka tapauksessa luvannut käyttäjilleen uuden puhelimen vioittuneen tilalle, mikä samalla tarjoaa Applen insinööreille paremman mahdollisuuden tutustua vian laatuun.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tällaisia sattuu kun volyymit ovat suuret!.

  • Silmälasit

   Apple-silmälasit poistaa juovatkin näytöltä.! 🤣

   • Hendriks

    Silmälasit
    ?.

    • Christian

     Twiitissä mainitaan että puhelimeen tuli vihreä raita eikä faceID toimi jos on silmälasit päässä. Varmaan vitsailtiin että pitää lisälaitteena ostaa Applen silmälasit niin faceID tunnistaa ja raitaa ei niillä laseilla näe. Jos lukee jutun yms. kokonaan niin tajuaa nämä viestit eikä tarvitse kysellä…

 2. Jokke85

  Kiitos Apple että otitte kunnian itsellenne näytön suunnittelussa, ei tarvi sit samsungilta alkaa periä rahaa vaa kynikää käyttäjiä niinkuin tähänkin mennessä väärinkäytöstä. Muistakaa ostaa se lämpötasku ettei hyydy….

 3. nakke

  Ja tämähän on tietenkin Samsungin syy.

 4. Luurix2

  Kiristääkö se vihreä panta jo i-uskovaisten päänuppia? 😱 😂

 5. Luurix2

  ”Kaikkien aikojen paras näyttö” jossa vihreä juova kiristää päänuppia, kosketustoiminto takkuaa jo 10 °C lämmötilassa ja kaiken kruununa sairaan ruma lovi. Mitähän sienikeittoa siellä Applen henkilöstöravintolassa oikein tarjoillaan vai ovatko nuo suunnittelijat sitten täysin ”pilvessä” kaiken päivää? 😱 😂

  • Azazel

   Siellä on varmaa pilveä poltettavaks lounaan ohella 😂😂

  • Hendriks

   Apple ei näyttöä ole suunnitellut, 🙄. Jos Audista menee Boschin tuottama osa rikki Boschin laadunvalvonnan puutteen vuoksi, onko vika Audin?. 🙄

   • Minä

    Kyllä silloin oli Applen suunnittelema, kun kehuja tuli…

   • todellakin

    Kyllä on Audin vika. Audi vastaa siitä autosta, Audin pitää varmistaa, että heidän laaduvalvonta ulottuu myös alihankkijoihin. Huh.

 6. Mooses80

  Tääki vielä saaks ne uudet ennen kun muut on saanu esimmäistäkään? Vai saaks ensin kaikki tilnneet eli noiden puhelimet uusitaan heinäkuussa? Aika kätevää saa siinä vaiheessa uus 😈 alkaa olee sama meinini ku nokialla meni hyvin puhelimien tekimine kestää liian kauan uus malli ehditään jo julkasee ennenkiu viiminen tilaja on sanu luurinsa..

Tuoreimmat jutut