Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä uudessa kiinalaispuhelimessa on 24 megapikselin etukamera

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Vivo on tänään julkaissut kotimaassaan Kiinassa uuden Vivo Y79 -puhelimen. Kyse on uudelleen brändätystä Vivo 7+ -mallista, johon verrattuna suurin ero on uudistettu suoritin.

Teknisiltä tiedoiltaan Vivo Y79 sisältää kuuden tuuman näytön 1440×720 pikselin resoluutiolla. Näytön kuvasuhde on 18:9 ja näyttö kattaa 84,4 prosenttia puhelimen etupaneelista. Näytön reunat ovat erityisen kapeat sivuilta, mutta myös puhelimen ylä- ja alareunat on pidetty kapeina.

Suorittimena Vivo Y79:ssä toimii Qualcommin kahdeksanytiminen Snapdragon 625, jonka kellontaajuus on 2.0 GHz. Lisäksi puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia ja paikka erilliselle microSD-muistikortille.

Kameroiden osalta Vivo Y79:n takakamera käyttää 13 megapikselin sensoria ja f/2.0 aukkosuhdetta. Etukameran osalta puhelimessa on 24 megapikselin sensori ja f/2.0 aukkosuhde. Sekä puhelimen takana että edessä on LED-salama hämäräkuvaukseen.

Hintansa puolesta Vivo Y79 tulee Kiinassa myyntiin 2 498 juanilla, joka nykyisellä valuuttakurssilla kääntyy 324 euroksi. Julkaisupäiväksi on asetettu 11. marraskuuta ja aluksi puhelin tulee kauppoihin neljässä eri värissä. Värivaihtoehdot ovat Black (musta), Rose Gold (ruusukulta), Matte Black (mattamusta) ja Champagne Gold (samppanjan kulta).

Vivo Y79:ssä on valmiiksi ladattuna Face Beauty 7.0 -sovellus selfieiden ottamiseen. Nimensä mukaisesti sovellus tarjoaa erilaisia kasvoja kaunistavia erikoistehosteita.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Miksi näistä rikollisten (immateriaali- ja patenttirikokset,) yritysten tuotteista uutisoidaan täällä?. 👎

  • Hendriks

   :D

   • Henrik1

    Just… 🤔

    • Hendriks

     Vielä tähän että tässäkin on NDA asialla.

  • nakke

   Sun kommentit alkaa menemään yhä tyhmemmäks päivä päivältä. Ei olis pieni tauko pahitteeksi täältä?

 2. Narsissi soikoon

  Narsissien, eikun narsistien unelma.
  Jätän väliin.

 3. Henriks

  Minulla on tuo puhelin itselläni, hyvä kamera!.

Tuoreimmat jutut