Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitetty ja uudelleen suunniteltu Skype nyt saatavilla Windowsille, Macille ja Linuxille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Skype esitteli eilen uuden designin Windowsin, Macin ja Linuxin työpöytäsovelluksille. Uudistukset on tehty siten, että Skypen työpöytäsovellus ja mobiilisovellus käyttävät jatkossa yhtenäistä designia.

Menneinä kuukausina Skypen uusittu työpöytäsovellus on ollut testivaiheessa, mutta eilisestä lähtien valmis versio on ollut käyttäjien ladattavissa. Uusina ominaisuuksina ovat muun muassa kustomoitavat teemat ja keskustelulistat, jotka voidaan järjestää esimerkiksi viestien ajankohdan tai yhteyshenkilöiden statuksen mukaisesti.

Liitteiden lähettämisen osalta Skype sallii jatkossa 300MB tiedostojen lähettämisen yksinkertaisella ”raahaa ja pudota” -tekniikalla. Tiedostojen siirron pitäisi kuluttaa myös jatkossa vähemmän akkuvirtaa kiitos uuden pilviperusteisen tekniikan.

Itse keskusteluissa Skype tukeutuu jatkossa entistä enemmän ”reaktioihin”, joilla käyttäjä voi ilmaista entistä paremmin eri tunnetiloja. Lisäksi @-merkinnät auttavat käyttäjää saamaan aiempaa helpommin toisen käyttäjän huomion ryhmäkeskusteluissa.

Muiden uudistusten ohella tuorein päivitys lisää Skypeen kello-kuvakkeen, joka näyttää viimeiset lukemattomat viestit ja ilmoitukset. Esimerkiksi huomaamatta jääneet @-merkinnät ja kommenttien lainaukset ilmestyvät kello-kuvakkeen taakse. Lähtökohdat kello-kuvakkeessa ovat siis pitkälti samat kuin esimerkiksi Facebookin ilmoituskeskuksessa.

Uuden version Skypestä voi ladata Skypen kotisivuilta, minkä lisäksi vanhoihin Skype-versioihin tuodaan päivityksiä asteittain.

Kuvassa Skypen uudistettu design.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jacco

  Eiks tää Skype oo jovähän niinku ohimennyttä aikaa…?
  Käyttääks sitä enää just kukaan missään?

 2. Hendriks

  Kuulostaa huolestuttavalta pöytäkonekäyttäjille!. Tähänkin asti on ollut erikseen Windows 10 -versio ja ”Skype for Desktop”, ei kai nyt jälkimmäistä tyhmennetä mobiilimuotoiseksi!. 👎

 3. Krisse

  Kuka muinainen vielä Skypeä käyttää? Meni muuten totaalisen piloille Microsoftin tultua sen ruoriin…

  Microsoft tuppaa pilaamaan kaiken. Muuta eivät omaa kuin rutosti rahaa jolla markkinoivat sontatunkkejaan, kuten Spydows.

  Discord tai Mumble muun muassa korvanneet Skypen.

  Ei mitään tarvetta alistua Microsoft poljennalle enää nykyään. On mukava kun on oman koneensa kontrollissa eikä kontrolloitava.

  • Hendriks

   ”Discord tai Mumble muun muassa korvanneet Skypen.”

   Never heard!.

 4. Mooses80

  Käytin ku soitin ulkomaille kännykkään tai koti puhelimeen.. päivityksen jäljeen hävis rahat mitä olin tallettanu n.5€ No nyt sit tarvii enään käyttää ollenkaan

Tuoreimmat jutut