Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuulo-ongelmista kärsiville apua – tällainen on Applen ja Cochlearin yhteistyöstä syntynyt Nucleus 7

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen toimitusjohtaja Tim Cook aiemmin iPhone- ja Apple Watch -julkistuksessa.

Apple ja kuuloratkaisuistaan tunnettu Cochlear ilmoittivat alun perin yhteistyöstään heinäkuussa ja eilen Cochlear julkisti ensimmäisen yhteistyön tuloksena syntyneen tuotteen. Nucleus 7 -puheprosessori on tarkoitettu kuuloviasta kärsiville ja yhteistyö Applen kanssa näkyy muun muassa mahdollisuutena käyttää Nucleus 7:ää musiikin kuuntelemiseen, videoiden katsomiseen ja FaceTime-puheluihin.

Cochlearin omilla sivuilla Nucleus 7:stä kerrotaan seuraavasti:

”Nucleus 7 -puheprosessori on maailman ensimmäinen Made for iPhone -sisäkorvaistutepuheprosessori. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa ääntä puheprosessoriisi yhteensopivalta iPhonelta, iPod touchilta tai iPadilta. Voit myös ohjata ja valvoa kuulokykyäsi yhteensopivalta iPhonelta tai iPod touchilta Nucleus Smart App -sovellusta käyttämällä. Katso suosikkielokuviasi, kuuntele musiikkia liikkuessasi tai nauti FaceTime-puheluista ystäviesi ja perheesi kanssa. Made for iPhone -tekniikan avulla voit nauttia Nucleus 7 -puheprosessorilla uusimmasta viihteestä ja viestintätekniikasta ilman lisälaitteita.”

Applen päästä Cochlearin kanssa tehtävän yhteistyön todettiin olevan tärkeää, jotta yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus iPhonen käyttöön. Tuotteiden esteettömyydestä vastaava johtaja Sarah Herrlinger kertoo Applen työskennelleen useamman vuoden teknologian parissa, joka mahdollistaa vastaavien kuuloratkaisujen luomisen. Teknologia ei ole myöskään rajoitettu pelkästään Cochleariin, vaan myös muut kuulolaitteita valmistavat yritykset voivat hyödyntää sitä.

Tuotteiden esteetöntä käyttöä Herrlinger kommentoi seuraavasti:

”Näemme sen (esteettömän käytön) yhdeksi keskeisimmistä arvoistamme ja alueeksi, mihin laitamme merkittävän määrän aikaa ja energiaa, jotta voimme varmistaa tuotteidemme toimivan kaikilla.”

Tarkemmin Nucleus 7:ään voi tutustua tänään julkaistulta esittelyvideolta:

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut