Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: iPhone X:ssä uusi tapa vaihtaa sovellusten välillä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone X.

iPhone X.

Applen uusi iPhone X on tulossa ennakkotilattavaksi tämän viikon perjantaina 27. lokakuuta ja saataville viikkoa myöhemmin, 3. marraskuuta alkaen. Nyt iPhone X on nähty uudella lyhyellä videopätkällä, joka esittelee uutta tapaa vaihtaa sovellusten välillä puhelimessa.

Kun kotipainike on poistunut ja näyttö kattaa lähes koko etupuolen iPhone X:ssä, on Apple tehnyt monia muutoksia myös iPhonen käyttöön.

Alta löytyvällä Imgur-palvelussa julkaistulla videolla nähdään, kuinka viimeisimpien sovellusten välillä voidaan vaihtaa näytön alareunassa sivuttain sormella pyyhkäisemällä. Videolla pyyhkäisyliike on korostetun kaarimainen, mutta sovellusten välillä vaihtamisen pitäisi toimia myös suoremmalla sivuttain pyyhkäisyllä.

 

Myös kadonneen kotipainikkeen toiminnot on iPhone X:ssä korvattu kosketuseleillä. Kotinäkymään pääsee kotipainakkeen painamisen sijaan pyyhkäisyllä näytön alareunasta ylöspäin. Pyyhkäisy alhaalta ja hetkellinen paikallaan pitäminen puolestaan avaavat tutun viimeisimpien sovellusten selattavan näkymän. Aiemmissa iPhoneissa alhaalta ylöspäin pyyhkäisemällä aukeaa Ohjauskeskus, joka X:ssä löytyy näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin pyyhkäisemällä. Vasemmasta yläkulmasta alaspäin pyyhkäisemällä aukeavat ilmoitukset.

Lisäksi virta- ja lukituspainikkeena toimiva sivupainike aktivoi iPhone X:ssä pidemmällä painalluksella Sirin, mikä aiemmin myös oli kotipainikkeen toiminto.

Näitä kosketuseleitä esitellään alta löytyvällä videolla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Vaikuttaa aika kätevältä, 🤔.

  2. Gazoo

    Kyllä on iPhonen käyttö monimutkistumassa ja hidastumassa
    verrattuna vanhaan nappiratkaisuun.
    Ja jos huhu pitää paikkansa että nappi ollaan hylkäämässä myös ns perusmallista niin minun pitkä iPhone aikakausi päättyy, 4s oli ensimmäinen iphoneni ja nyt mennään 7plussalla, 8plus tulee itselläni olemaan viimeinen iPhone, onneksi osa androidia käyttävistä puhelimista löytyy saman tapainen nappiratkaisuun niin vaihdon ei pitäisi olla hankalaa

Tuoreimmat jutut