Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Pixel 2 kestävyystestattavana ja korjattavana – näin se pärjäsi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel 2 -älypuhelin on, lähes kaikkien merkittävien uutuuksien lailla, päätyneet YouTube-kanava JerryRigEverythingin kestävyystestaukseen. Laitteiden korjauksesta kiinnostunut iFixit on myös tutkiskellut uusia Pixeleitä ja antanut omat arvionsa.

Pixel 2 -puhelimen näytössä on käytössä Gorilla Glass 5, joka naarmuttui testissä Mohsin kovuusasteikon viitosta ja kuutosta vastaavilla terillä. Vastaavasti myös etukamera koki kovia samanlaisessa käsittelyssä. Laitteiden runko puolestaan on nykyisestä lasisesta trendistä poiketen mattapintaista alumiinia, joka vähemmän yllättäen naarmuttui helpohkosti partaterällä viiltelystä. Lisäksi myös sormenjälkilukija muuttui käyttökelvottomaksi, eikä taivutustestikään ei mennyt niin hyvin kuin voisi toivoa, runko nimittäin halkesi hienoisesti.

Pixel 2 ei ole huonoimpia testissä käyneitä laitteita, mutta ei myöskään parhaimmistoa. Tämä kannattaa ottaa huomioon, mikäli suojakuoren hankkiminen on vielä harkinnan tasolla. Pixel 2 XL puolestaan on vielä testaamatta, ja lasikuorinen laite saattaa pärjätä naarmutusta vastaan paremmin.

Tältä Pixel 2 näyttää takakuoren alta.

Korjattavuuteen paneutuva iFixit luokittelee laitteet arvosanalla nollasta kymmeneen. Googlen Pixel 2 sai arvosanan 6, kun 10 tarkoittaa erittäin helppoa korjattavaa. Laite keräsi arvostusta Philipsin ruuveistaan, jonka lisäksi kehuttiin komponentteja, jotka ovat vaihdettavissa näytön irrottamisen jälkeen. Muun muassa akun vaihtaminen puolestaan on huomattavan hankalaa vaativimpien korjaustöiden ohella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Eikös oneplussat ole tavannut saada näissä 10 pointsii.

  • Rame

   En usko menestykseen

 2. Hendriks

  Puolet noista typeristä testeistä voisi jättää pois, 🙄.

 3. Rame

  Hyvä että on ”Philipsin ruuvit” ;-)

Tuoreimmat jutut