Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Halloween tulee myös Pokémon GO -peliin – mukaan lisää pelottavampia pokémoneja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Halloween on jo ovella, ja se tulee näkymään myös Pokémon GOssa.

Teemaan sopivasti Pokémon GO -peli saa 20. lokakuuta ja 2. marraskuuta välisellä ajalla mukaan lisää pelottavia pokémoneja sekä myös erikois-Pikachun.

Muun muassa Gastly, Drowzee, Cubone ja muut pokémonit ilmestyvät Halloween-jakson aikana tavallista useammin. Aivan uutena mukaan tulee ensimmäisiä kolmannen sukupolven Hoenn-alueen haamutyypin pokémoneja.

Aiemmin Pokémon Ruby ja Pokémon Sapphire -peleissä nähdyt loput uudet pokémonit tulevat mukaan vaiheittain joulukuusta lähtien.

Uusi erikois-Pikachu on jälleen varustettu poikkeuksellisella asustuksella.

Lisäksi Halloween-teemaan voi osallistua omaa kouluttaja-avatariaan muokkaamalla. Ja kuten yleensä Pokémon GOn muissakin tapahtumissa. myös Halloweenina saa Buddy Pokémonin kanssa liikkumalla ekstrapaljon karkkia, kuten myös pokémonien nappaamisesta, hautomisesta sekä siirroista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Hyvä peli siinä mielessä, että pistää turvaistuinsukupolven lapset liikkumaan!. Toivottavasti pisteitä on myös luonnossa?.

Tuoreimmat jutut