Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin paljon Microsoftin uusi Surface Book 2 maksaa Suomessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft Surface Book 2.

Microsoft Surface Book 2.

Microsoft julkisti eilen uuden toisen sukupolven Surface Bookin eli Surface Book 2:n. Heti julkistuksen yhteydessä ei vielä ollut saatavilla uutuuden hintatietoja Suomessa, mutta nyt nekin ovat selvinneet Microsoftin verkkokaupasta.

Yhdysvalloissa Surface Book 2 on saatavilla myös 15-tuumaisena versiona, mutta esimerkiksi Suomessa ainoa vaihtoehto on 13,5 tuuman näyttökoko. Ennakkotilaukset ovat avautumassa vasta 9. marraskuuta ja toimitusten on tarkoitus käynnistyä 16. marraskuuta alkaen.

Suomessa Surface Book 2:n mallivaihtoehdot ja hinnat ovat:

 • Intel Core i5-7300U -suoritin, integroitu Intel HD Graphics 620 -näytönohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennusmuistia: 1 799 €
 • Intel Core i7-8650U -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennusmuistia: 2 349 €
 • Intel Core i7-8650U -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 512 Gt tallennusmuistia: 2 949 €
 • Intel Core i7-8650U -suoritin, NVIDIA GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 16 Gt RAM-muistia ja 1 teratavu tallennusmuistia: 3 549 €

Alkuperäisen Surface Bookin tapaan myös Surface Book 2:ssa näyttöosa on irroitettavissa tabletiksi. Pääosin ennallaan on pysynyt myös Surface Bookin joukosta erottava saranaratkaisu. Designissa uutta on, ettei 13,5-tuumaisessa ole enää lainkaan tuuletinta näyttöosassa. 13,5 tuuman mallista löytyy tuuletin kuitenkin pohjaosasta Core i7 -mallissa, mutta Core i5 -malli on täysin vapaa tuulettimista ja näin täysin hiljainen.

Surface Book 2:n akunkestoksi Microsoft lupaa jopa 17 tuntia.

Uutta Surface Book 2:ssa on myös USB Type-C -liitäntä, joka korvaa Mini DisplayPortin. Mukana on yhä myös kaksi perinteistä USB-A-liitäntää, muisikorttipaikka sekä kaksi Microsoftin Surface Connect-liitäntä lataamiseen ja lisävarusteille. USB-C ei ole Thunderbolt 3 -liitäntä. Se tukee kuitenkin myös lataamista.

Kokonaisuuteen on tehty myös monia muita pieniä muutoksia. Kaiuttimet ovat hieman aiempaa voimakkaammat. Näytön kontrastia on parannettu, nyt 1600:1-arvoon. Lisäksi näppäimistö ja kosketuslevy ovat nyt tekniikaltaan tuttuja Surface Laptopista. Kameroita mukana on kaksi, tarkkuudeltaan 8 ja 5 megapikseliä, sekä lisäksi infrapunakamera Windows Hello -käyttöön.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Poskettomat hinnat kilpailijoihin verrattuna, 👎.

 2. bruno

  No jopas on ongelmajätteellä hintaa.

 3. KIME1980

  Laatu maksaa

  • Marko

   Maksaa toki, mutta näissä sitä ei ole.

 4. Zaqqe

  Olisi kova kone, jokseenkin täydellinen omaan käyttöön. Valitettavasti perse ei kestä Surface-laatua. Huippuvehkeitä.

Tuoreimmat jutut