Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lisätyn todellisuuden startup Magic Leap keräsi taas 502 miljoonaa dollaria rahoitusta – ei vielä mitään myynnissä mutta firman arvo jo 5 miljardia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Magic Leapin teknologia yhdistää lisättyä tai sekoitettua todellisuutta, jossa todellisen maailman päälle heijastuu vakuuttavan näköisiä virtuaalisia lisäyksiä.

Esimerkki lisätystä todellisuudesta Magic Leapin esittelyvideolta.

Magic Leap, joka kehittää hieman Microsoftin HoloLensin kaltaisia lisätyn todellisuuden laseja, on vahvistanut uuden rahoituskierroksensa. Magic Leap keräsi sijoittajilta nyt 502 miljoonaa dollaria uutta rahaa tuotekehitystyöhön ja ensimmäisen tuotteensa markkinoille tuomiseen.

Magic Leap lähestyy ensimmäistä tuotelanseeraustaan. Vielä toistaiseksi se ei ole tuonut myyntiin ainuttakaan tuotetta, vaikka yrityksen arvo on uusimman rahoituskierroksen myötä kasvanut raportoidusti jo noin 5 miljardiin dollariin.

Pääsijoittajana uudella rahoituskierroksella oli Singaporen valtion sijoitusyhtiö Temasek. Mukaan tulivat myös singaporelainen EDBI, brasilialainen Grupo Globo sekä Janus Henderson Investors. Jo aiemmin Magic Leapiin sijoittaneista panostuksiaan korottivat myös Alibaba Group, Fidelity, Google, J.P. Morgan ja T. Rowe Price.

Yhteensä Magic Leap on nostanut rahoitusta sijoittajilta jo lähemmäs kaksi miljardia dollaria.

Magic Leapin ensimmäinen tuote on tiettävästi nimeltään Magic Leap One, jonka toimitusten pienelle määrälle ensimmäisiä asiakkaita Magic Leap olisi huhutusti valmis aloittamaan lähiaikoina.

Aiemmilla demovideoilla Magic Leapin kehittämä teknologia on vakuuttanut – joskin osa demovideoista myöhemmin osoittautuikin lisätyn todellisuuden sijaan muunnelluksi todellisuudeksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tyypillinen start-up kupla!. 👎

    • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      Joo, Riot-E:stä ei opittu mitään. 😩

Tuoreimmat jutut