Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Kalenterin web-versioon kaivattu päivitys – paljon uutta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Hakukoneyhtiö Google on vihdoin päivittänyt kalenterinsa tietokoneella käytettävää web-versiota rankalla kädellä. Päivyri on saanut tuoreita ominaisuuksia ja ulkonäkökin on laitettu uusiksi.

Kokonaisuudessaan Google Kalenterin web-versio näyttää nyt tyyliltään samankaltaiselta kuin muillakin alustoilla. Päivänmääräkuvakkeista on tehty huomattavasti suurempia ja selkeämpiä, värivaihtoehtoja ja kustomointimahdollisuuksia on lisätty ja muutenkin ulkoasu on päivitetty vastaamaan Googlen nykypäivän tyyliä.

Päivitetyssä kalenterissa hyödynnetään Googlen tuttuja kortteja, joihin voi vastaisuudessa lisätä huomattavasti enemmän lisätietoja. Esimerkiksi kokoukselle varattu kortti voi sisältää muun muassa kuvauksen tapaamiselle varatun tilan laitteistosta tai esteettömästä kulusta. Hyödyllisen lisän tuo myös mahdollisuus liittää vaikkapa juuri kokoustamisessa tarvittavia Google Docs -tiedostoja tapahtumakortteihin. Ainakin suurempia organisaatioita ilahduttanee myös, että päivänäkymään voi vastedes lisätä useita kalentereita samanaikaisesti.

Päivitetty Google Kalenterin web-versio on nyt kaikkien käyttäjien aktivoitavissa sivuston ”käytä uutta kalenteria” -painikkeella. Uudistetun kalenterin saa käyttöönsä myös tästä linkistä.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut