Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin uusi kestävä tabletti tuotiin hiljaisesti julki – tällainen on Galaxy Tab Active 2

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Tab Active 2 on tehty kestämään paremmin kovaakin työkäyttöä.

Samsung Galaxy Tab Active 2 on tehty kestämään paremmin kovaakin työkäyttöä.

Samsung on julkistanut hiljaiseen tapaan Alankomaissa uuden kestävän Galaxy Tab Active 2 -tablettilaitteensa.

Kestävää tablettia hakevien kuluttajien ohella tabletin kohderyhmäksi kerrotaan erityisesti yritykset. Kovempaan käyttöön tehty tabletti kestää jokapäiväisessä käytössä todennäköisesti tavanomaista kauemmin ja voi näin olla järkevä investointi. Tosin kohderyhmä näkyy ehkä myös tabletin hinnassa, joka mobiiliverkkoyhteyttä tukevana versiona on jopa noin 500 euroa.

Pölyn- ja vedenkestävyydeltään uutuus on IP68-luokiteltu eli se on testattu kestämään hetkellinen, enintään 30 minuutin upotus veteen yli metrin syvyyteen. Pudotuksia laitteen pitäisi kestää ainakin 1,2 metrin korkeudesta. Tabletin kulmat ovat pyöristetyt sekä pehmustetut.

Galaxy Tab Active 2:ssa on vahvistetut, pehmustetut kulmat.

Galaxy Tab Active 2:ssa on vahvistetut, pehmustetut kulmat.

Uutuuden design on säilytetty käytännössä ennallaan edeltäjästä Galaxy Tab Activesta, jotta sille valmistetut lisävarusteet toimisivat myös uuden mallin kanssa. Laitteen sisältämien POGO-liitäntäpinnien ansiosta siihen voidaan liittää erilaisia lisäosia. Painoa Galaxy Tab Active 2:lla on 419 grammaa ja paksuutta 9,9 millimetriä.

Galaxy Tab Active 2 sisältää 8 tuuman TFT LCD -näytön 1280×800 pikselillä ja 480 nitin enimmäiskirkkaudella, sormenjälkitunnistimen kotinäppäimessä, 8 megapikselin automaattitarkenteisen takakameran, 5 megapikselin etukameran, Samsungin Exynos 7880 -järjestelmäpiirin (8x ARM Cortex-A53), 3 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikan, Wi-Fi / Bluetooth 4.2 / NFC -yhteydet sekä 4 450 milliampeeritunnin akun. Liitäntä on USB-C-tyyppiä.

Galaxy Tab Active 2 tukee myös S Pen -kynän käyttöä kuin myös kosketusnäytön käyttöä hansikkailla. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 7.1.1 Nougat.

Tarjolle Galaxy Tab Active 2 on tulossa kahtena versiona, joista toinen tarjoaa Wi-Fi-yhteyden lisäksi myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden.

Galaxy Tab Active 2:n saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tietoa, mutta sen edeltäjä on ollut laajasti myynnissä täällä, joten todennäköisyys uutuudenkin saapumiselle on korkea.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei niin mitään uutta, Samsung kaiken lisäksi unohtaa tablettinsa täysin päivitysten suhteen!. 👎

  2. akzuh

    Mistäpä sulla hyvää sanottavaa olisi 😁

Tuoreimmat jutut