Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvavuoto: Samsungilta tulossa uusi kestävä tabletti Galaxy Tab Active 2

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Tab Active 2. WinFuture.den julkaisema kuva.

Samsung Galaxy Tab Active 2. WinFuture.den julkaisema kuva.

Samsungilta on tulossa uuden sukupolven versio kestävästä tabletista, Galaxy Tab Active 2.

Tulevasta myös ulkokäyttöä erinomaisesti kestävästä tabletista on julkaissut oheisen kuvan ja kertonut tietoja jo saksalainen WinFuture.de-sivusto ennen virallista julkistusta.

Kestävää tablettia hakevien kuluttajien ohella tabletin kohderyhmäksi kerrotaan erityisesti yritykset. Kovempaan käyttöön tehty tabletti kestää jokapäiväisessä käytössä todennäköisesti tavanomaista kauemmin ja voi näin olla järkevä investointi.

Pölyn- ja vedenkestävyydeltään uutuus on IP68-luokiteltu eli se on testattu kestämään hetkellinen, enintään 30 minuutin upotus veteen yli metrin syvyyteen. Pudotuksia laitteen pitäisi kestää ainakin 1,2 metrin korkeudesta. Tabletin kulmat ovat pyöristetyt sekä pehmustetut.

Samsungin kerrotaan pitäneen uutuuden designin käytännössä ennallaan edeltäjästä, jotta sille valmistetut lisävarusteet toimisivat myös uuden mallin kanssa. Laitteen sisältämien POGO-liitäntäpinnien ansiosta siihen voidaan liittää erilaisia lisäosia. Painoa Galaxy Tab Active 2:lla on 419 grammaa ja paksuutta 9,9 millimetriä.

Galaxy Tab Active 2 sisältää 8 tuuman TFT LCD -näytön 1280×800 pikselillä ja 480 nitin enimmäiskirkkaudella, sormenjälkitunnistimen kotinäppäimessä, 8 megapikselin automaattitarkenteisen takakameran, 5 megapikselin etukameran, Samsungin Exynos 7880 -järjestelmäpiirin (8x ARM Cortex-A53), 3 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikan, Wi-Fi / Bluetooth 4.2 / NFC -yhteydet sekä 4 450 milliampeeritunnin akun. Liitäntä on USB-C-tyyppiä.

Galaxy Tab Active 2 tukee myös S Pen -kynän käyttöä kuin myös kosketusnäytön käyttöä hansikkailla. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 7.1.1 Nougat.

Tarjolle Galaxy Tab Active 2 on tulossa kahtena versiona, joista toinen tarjoaa Wi-Fi-yhteyden lisäksi myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden. Kovin edullinen uusi Galaxy Tab Active 2 ei tule olemaan, sillä sen hinnaksi odotetaan jopa 500-600 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tablettien speksit ovat pysyneet halvimmissa päässä erittäin vaatimattomina, ei juuri kehitystä viidessä vuodessa, resolutiot samat jne., 👎.

    • Hendriks

      mun pää on pysynyt todella vaatimattomana., 👎.

Tuoreimmat jutut