Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvavuoto: tällainen on uusi BlackBerry

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Aiemmin BlackBerry Krypton -nimellä tunnetusta uutuusmallista on nyt saatu ensimmäinen tarkka kuva, vuotajana tietenkin vanha tuttu Evan Blass. Kuvan lisäksi tiedossa on muun muassa tuleva virallinen nimi: BlackBerry Motion.

Kiinalaisyhtiö TCL:n lisenssillä valmistama BlackBerry Motion tulee viimeisimmästä KeyOnesta poiketen pelkällä kosketusnäytöllä. Muu on kuitenkin tuttua kanadalaisbrändiä turvallisuudesta yrittäjäystävällisyyteen ja kestävyyteen, joka kuitenkin tarkoittaa tässä tapauksessa nykypäivän älypuhelimelle varsin kookkaita näytönreunuksia.

Viimeisimpien huhujen mukaan laitteesta löytyy muun muassa joko Qualcommin Snapdragon 625 tai uudempi Snapdragon 626 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia ja 4000 milliampeeritunnin akku, jonka lisäksi Motion on IP67-suojattu. Sormenjälkilukija löytyy BlackBerryn logolla koristetusta kotinäppäimestä.

Vuotokuvasta selviää myös, että BlackBerry Motion sisältää USB-C-liitännän ja harvinaisemmaksi käyvän 3,5 millimetrin kuulokeliitännän. Tarkempaa julkistusajankohtaa tai hintaa ei ole vielä tiedossa, mutta laitteen odotetaan näkevän päivänvalon kuluvan kuukauden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En usko menestykseen!.

  2. Winska

    3.5mm liitäntä on kyllä tosi harvinainen liitäntä nykyään.
    Onhan se tosiaan niin, että harvassa puhelimessa törmää siihen enää.

Tuoreimmat jutut