Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei tuo 360-kameransa Eurooppaan – tässä on EnVizion 360

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Maailman suurimpien puhelinvalmistajien joukkoon noussut Huawei on tuomassa Eurooppaan 360-kuvaamiseen tarkoitetun EnVizion 360 -kameransa. Asiasta uutisoi muun muassa unkarilainen Huaweiblog.

EnVizion 360 tarjoaa kahdella, Sonyn linsseillä varustetulla, 13 megapikselin kamerallaan täyden 360 asteen kuvakulman, ja 360 asteen valokuvien tarkkuudeksi mainitaan 5326×2688 pikseliä. Videota laite tallentaa 1920×960 pikselin tarkkuudella tai haluttaessa alemmalla 1280×640 pikselin tarkkuudella molempien vaihtoehtojen kuitenkin tarjotessa 30 ruudun sekuntivauhdin. Laite on liitettävä älylaitteeseen USB C -liitännällä, eikä se kykene toimimaan yksinään.

Uutuus vaatii älylaitteelta vähintään Android 6.0 Marshmallow -ohjelmistoversiota ja luonnollisesti USB C -liitäntämahdollisuutta. Unkariin jo tullut kamera julkistettaneen muulle Euroopalle mitä todennäköisimmin Huawein Mate 10 -tilaisuudessa Münchenissä 16. lokakuuta. Hintaa laitteelle kertyy noin 130 euroa.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Olenko mä ainut, jonka mielestä nää 360-kamerat on ihan turhia? Kuvan laatu on jotain ihan järkyttävää kalansilmä vääristymineen. Ja vaikka siinä videossa olisikin joku aihe niin se menee ihan ohi, kun kääntelee vaan sitä kuvaa ympäriinsä ja kun se on 1.5 kertaa käännetty ympäri niin mielenkiinto lopahtaa koko videoon.

  • Hendriks

   Totta!. 👍

 2. Hendriks

  En usko menestykseen, turhake!.

 3. Jussi

  Mielenkiintoinen uutuus, saa nähdä miten toimii. Näissä on vähän ongelmana kuvavääristymiä. Veikkaan, että nokialta on tulossa OUZO:sta kuluttajamalli, joka lyö muut ällikällä.

Tuoreimmat jutut