Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: nopeustestissä iPhone 8 Plus vs. iPhone 7 Plus – yllättävä lopputulos

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus.

Applen uusissa iPhone 8:ssa, iPhone 8 Plussassa ja myös iPhone X:ssä on kaikissa sama uusi Apple A11 Bionic -järjestelmäpiiri.

A11 Bionic on suorastaan murskannut kaikki muut älypuhelimet suorituskykytesteissä. Erityisesti monen ytimen suorituskykyä mittaavissa testeissä se on huomattavasti aiempaa A10 Fusion -piiriä nopeampi.

Alla EverythingApplePron videolla iPhone 8 Plussan ja sen edeltäjän iPhone 7 Plussan nopeustestissä nähdään kuitenkin myös mielenkiintoisia ja yllättäviä tuloksia. Uusi iPhone 8 Plus ei nimittäin pärjää edeltäjälleen, kun joukko sovelluksia avataan kahdesti. Toki ero on käytännössä merkityksetön, ja iPhone 8 Plussan toiminta voi vielä parantua tulevilla optimoinneilla.

Lisäksi iPhone 8 Plus käynnistyy iPhone 7 Plussaa nopeammin, ja osa sovelluksista avautuu sillä nopeammin.

Video kuitenkin kertoo myös siitä, että peruskäytössä huomattavasti raa’alta suorituskyvyltään tehokkaammasta järjestelmäpiiristä ei aina ole varsinaista hyötyä. Paremmin erot suorituskyvyssä tulevat esiin vain raskaammassa käytössä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  • Azazel

   Näköjää joten kannattaa venaa enne ku asentaa uuden iOS:n

   • Matti#2

    Kuten aina, ei vaan itsekään malta. MacOs:n kanssa venaan, kun se uusi tiedostojärjestelmä hirvittää.

    • kk

     Uutta tiedostojärjestelmää on käytetty jo iOS:ssä pitkään, eli mistään betaversiosta ei enää ole kyse. Ei ole osunut silmiin uutisia uuteen tiedostojärjestelmään liittyvistä ongelmista iOS:ssä tai MacOS:ssä, joten erityiseen hirvitykseen tuskin on aihetta.

 1. Hendriks

  Miten nämä testit vastaavat oikeaa elämää?. 🙄

  • Hendriks

   Siis TÄ? Oon mää pimee

  • Marko

   Etkö oikeasti ymmärrä mitä noilla testeillä tehdään ja haetaan.

Tuoreimmat jutut