Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kommentointiin Instagramissa muutoksia: nyt voit estää osaa tai kaikkia kommentoimasta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Instagram uudistaa jälleen kommentointia.

Instagram uudistaa jälleen kommentointia.

Instagram on kertonut jälleen muutoksista palveluunsa.

Kaikilla Instagram-käyttäjillä on mahdollisuus jatkossa estää muita käyttäjiä kommentoimasta omissa julkaisuissaan. Tietyn julkaisun kommentointimahdollisuuden voi sulkea sen yhteydestä kolmesta pisteestä avautuvasta lisävalikosta.

Lisäksi julkisilla Instagram-tileillä avautuu uusi mahdollisuus valita laajemmin, mitkä käyttäjäryhmät voivat kommentteja jättää. Kommentit voi rajata esimerkiksi vain itse seuraamiin käyttäjiin tai omiin seuraajiin. Mahdollisuus muuttaa eri ryhmien kommentointimahdollisuuksia löytyy Instagramin asetuksista Kommentit-kohdasta.

Instagram teki merkittäviä muutoksia kommentteihinsa jo aiemmin tänä vuonna, kun se esitteli kommenttiketjut, mahdollistaen tiettyihin kommentteihin vastaamisen suoraan niiden alapuolelle.

Instagram kertoi aiemmin tällä viikolla, että sillä on jo yli 800 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää. Näistä 500 miljoonaa käyttää palvelua päivittäin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Hyvä uudistus, 👍.

Tuoreimmat jutut