Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: uusiin keskihintaisiin Galaxy-puhelimiin tulossa Galaxy S8:sta tuttu Infinity Display

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung kyltti logo

Samsungin Galaxy A -sarja on alusta asti pyrkinyt tarjoamaan lippulaivamallien kaltaisen designin, tinkien kuitenkin hinnassa sekä puhelinten tekniikassa. Nyt uusien Galaxy A5 (2018) ja Galaxy A7 (2018) mallien uskotaan kuitenkin saavan osan lippulaivamallien teknisistä innovaatioista, sillä tuoreiden huhujen mukaan Infinity Display -näyttö on tulossa myös Samsungin keskihintaluokan puhelimiin.

Huhut perustuvat Kiinasta vuotaneisiin kuviin ensi vuoden Galaxy A5 ja Galaxy A8 puhelinten suojakuorista. Infinity Display -näytön lisäksi kuvat antavat viitteitä Bixby-painikkeen saapumisesta puhelimille samoin kuin sormenjälkilukijan siirtymisestä puhelimen takakameran alle.

Nyt julkaistut kuvat tulevista eivät ole ensimmäisiä, joissa Infinity Displayn tuloa keskihintaluokan Galaxy-malleille ennustetaan. Samsungille olisi looginen kehityssuunta tuoda lippulaivamalleissa esitellyt kaarevat näytöt asteittain halvempiin hintaluokkiin, sillä näyttöjen koon kasvaminen on ollut jo pitkään trendinä myös halvemmissa puhelimissa.

Huolimatta järkeenkäyvästä ideasta laajentaa Infinity Displayn tekniikka halvemmille puhelimille, kannattaa nyt julkaistuihin kuviin suhtautua terveellä skeptisyydellä. Kuvat Galaxy A5 ja Galaxy A7 malleista ovat paitsi lähes identtiset keskenään, jättävät myös huomioimatta Samsungin halvimman Galaxy A3 -mallin, joka on normaalisti julkistettu yhtä aikaa muiden A-sarjan mallien kanssa.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    Eikö sitä sormenjälkilukijaa saa fiksumpaan paikkaan?

  2. Hendriks

    Pelkkä markkinointinimi, kuten esim. Retina Display, 🙄.

Tuoreimmat jutut