Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Boselta langattomat nappikuulokkeet – varsin tyyriit sellaiset

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Muun muassa kilpailijoidensa Applen ja Jaybirdin langattomaan tarjontaan vastatakseen myös Bose on kehittänyt omat johdottomat kuulokkeensa, joita se kutsuu nimellä SoundSport Free.

SoundSport Free -kuulokkeet myydään langattomasti lataavan kuljetuskotelon kanssa, mutta Bosen mukaan niiden suurin valtti on kuitenkin kantavuus; musiikin kuuntelu onnistuu, kunhan älylaite ja kuulokkeet ovat toisistaan 10 metrin sisällä. Yhtiö on julistanut ratkaisseensa aiemmat langatonta toistoa kiusanneet ongelmat, mutta yksityiskohdat jätettiin vielä hämärän peittoon.

Musiikki soi yhdellä latauksella viisi tuntia, ja kuljetuslaatikko tarjoaa vielä 10 tuntia päälle. Erilliset kuulokkeet painavat yhdeksisen grammaa kumpainenkin ja muuten mitat ovat 2,7 sentimetriä kertaa 3,1 senttimetriä. IPX4-luokitus varmistaa, että hikoilu tai vesisade eivät lenkkitunnelmaa latista.

Pienet kuulokkeet katoavat helposti, mutta Bosen iOS- ja Android-sovellukset sisältävät kätevän Find my buds -toiminnon etsintää helpottamaan. Oikeanpuoleisella kuulokkeella voi lisäksi napin painalluksella käyttää esimerkiksi Siriä tai muita virtuaaliavustajia.

Soundsport Free -kuulokkeet saa omakseen 249 Yhdysvaltain dollarilla, eli noin 210 eurolla. Laadukkaat kuulokkeet vaativat arvoisensa hinnan, mutta on huomioitava, että pahimpien kilpailijoiden ominaisuuksiltaan samankaltaiset vastineet saa korviinsa jopa kolmasosaa Bosen asettamaa hintaa pienemmillä kustannuksilla. Aluksi tarjolla on vain musta väri, mutta sininen ja keltainen vaihtoehto lisätään valikoimaan myöhemmin tänä vuonna.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Nappikuulokkeista en noin paljoa maksaisi!. Sankakuulokkeista sentään voisi!.

 2. lennard

  Olin varma että Bose olis laittanu omiin tällaisiin kuulokkeisiin saanut laitettua aktiivisen taustamelun poiston, mutta vieläkin pitää odotella….

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Ite ostin Gearbestiltä ihan uteliaisuudesta langattomat nsppikuulokkeet, koska olin epäileväinen tuon synkronoinnin suhteen. Yhdistin ne hämmästyksekseni huomasin, että ne soi täsmälleen synkroonissa. Jos puhelin on hankalassa paikassa niin pientä pätkimistä saattaa olla, mutta ei sen pahempaa kuin Philipsin tai JBL:n langallisilla BT-napeilla. Napeissa oli pelkät korvatulpat ilman sankoja, mutta vanhoista rikkinäisistä JBL:n kuulokkeista sopi sangalliset tulpat, jotka tosin joutuu irrottamaan latauksen ajaksi, koska ne ei sovi lataustelakkaan.

  Akun kesto on varmaan jotain 3-4 tunni välillä ja telakassa ne lataa 2 kertaa täyteen ilman telakan lataamista.

  Päälle laittaessa oikea kuuloke puhuu englantia – ”Power On” ja vasen kiinaa – ”iljentie”.

  Ei tietenkään varmasti äänentoistokyvyltään lähelläkään näitä Boseja, mutta kelpaa mainiosti kävelylenkillä musiikin ja podcastien kuunteluun 12 euron sijoitukseksi.

  • Hendriks

   Iljentie?. 🤔

Tuoreimmat jutut