Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitetty: OnePlussan Callection-kokoelma myyntiin lokakuussa myös Suomessa – erikoisversion OnePlus 5:stä voi tilata verkosta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlussan eilen ensiesittelemä, yhteistyössä ranskalaisen muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajac’n kanssa toteutettu Callection-kokoelma tulee lokakuussa myyntiin myös Suomessa.

Päivitetty kello 13.05: OnePlus 5:n uusi erikoisversio EI TULE Suomessa Elisan myyntiin. OnePlus lähetti päivityksen tiedotteeseensa, joka antoi ymmärtää myös puhelimen saapuvan Suomessa myyntiin Elisa Kulmassa. Elisa Kulmassa myyntiin tulevat vain Callection-kokoelman asusteet. Erikoisversio puhelimesta tulee myyntiin OnePlussan verkkokaupassa. ///

OnePlus esitteli Castelbajac’n kanssa yhdessä uuden erikoisversion OnePlus 5 -puhelimesta. Lisäksi OnePlussan ja JCC:n yhteiseen Callection-mallistoon kuuluu rajoitettu erä Castelbajac’n suunnittelemaa asusteita.

Yhteistyötä juhlitaan Pariisissa 22. syyskuuta järjestettävässä pop up -tapahtumassa. Suomeen rajoitettu erä Callection-asusteita tulee myyntiin Helsingin keskustaan Elisa Kulma -myymälään.

Uusi erikoisversio OnePlus 5:stä eroaa tavallisesta takaa löytyvällä tekstillä sekä värikkäillä painikkeillaan.

Jean-Charles de Castelbajac on muodin pioneeri, joka on määritellyt muodin ja taiteen rajoja jo 1980-luvulta, jolloin hän pyysi taitelijoita maalaamaan hänen suunnitelemiaan mekkoja. Callection-kokoelma koostuu kännykkäkotelosta, laukusta, lippiksistä, t-paidoista ja OnePlus 5:n erikoismallista. Mallisto heijastaa OnePlussan mukaan Castelbajac’n tavaramerkiksi muodostunutta kromaattista tyyliä.

“Haluamme kokeilla uusia asioita Never Settle -henkisten yhteistyökumppaneidemme kanssa”, kertoo OnePlussan perustajajäsen Carl Pei. ”Jean-Charles Castelbajac’n kaltaisten ikonien kanssa työskentely on upeaa. Hänen ideansa ovat olleet käänteentekeviä muotimaailmassa.”

”Haluan aina suunnata katseeni tulevaisuuteen”, Castelbajac sanoo. ”Maailma muuttuu luovuudella ja silloin, kun saamme tehdä töitä aikaansa edellä olevien ihmisten kanssa.”

Suomi pysyy tärkeässä roolissa OnePlussalle ja saa jälleen erityiskohtelun, sillä uudet Callection-valikoiman asustetuotteet tulevat myyntiin myös Helsingin keskustassa sijaitsevaan Elisa Kulma -myymälään 2. lokakuuta alkaen. Ennakkomyynti aloitetaan Pariisissa järjestettävässä pop up -tapahtumassa 22. syykuuta, kun OnePlus tekee jälleen yhteistyötä pariisilaisiike coletten kanssa. Tuotteet, mukaan lukien erikoisversio OnePlus 5:stä, tulevat saataville myös verkkoon osoitteessa www.oneplus.net/jcc.

Castelbajac-henkinen varustettu OnePlus 5 (8 GB RAM, 128GB) on saatavilla Euroopassa 2. lokakuuta alkaen OnePlussan verkkokaupassa osoitteessa oneplus.net 559 euron hintaan. Myös asusteet ovat saatavilla verkkokaupasta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa ja Intiassa 2. lokakuuta alkaen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut