Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta yksinkertaistava iTunes-päivitys – ei enää App Storea

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple julkaisi pian julkistustilaisuutensa jälkeen myös iTunesin päivityksen 12.7. Tietokoneella käytettävää iTunesia on pyritty yksinkertaistamaan, ja aiemmasta poiketen ominaisuuksia on hieman yllättäen myös karsittu.

Uusi versio painottuu musiikkiin, elokuviin, podcasteihin ja TV-sisältöön sisäänrakennetun App Store -sovelluskaupan poistuessa kokonaan. Jatkossa sovelluksia ladataan ainoastaan iOS-laitteilla, eikä niiden esikatselu, ostaminen tai hallinnointi ole enää mahdollista iTunesin avulla. Vastaisuudessa kyseiset toimet hoituvat suoraan App Storen tai ääniasetusten avulla.

Uuden käyttöjärjestelmäversion, iOS 11:n, myötä laitteiden synkronointi on nyt mahdollista myös iTunesin avulla, jonka lisäksi Apple Musicin tilaajat voivat jatkossa luoda profiileja ja seurata toistensa toimia ja muun muassa luotuja soittolistoja.

Pienempiin muutoksiin lukeutuvat iTunes U:n siirtäminen podcasteihin ja internet-radioasemien asettelu musiikkikirjaston sivupalkkiin, josta ne on mahdollista poistaa näkyvistä kokonaan. Windows-käyttäjiltä päivitys myös poistaa mahdollisuuden käyttää iBooksia iTunesin kautta.

Applen iTunes 12.7 on nyt ladattavissa Macin AppStoresta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut