Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android One yleistyy: myös HTC:n tuleva keskihintainen U11 Life -puhelin tulossa puhtaalla Androidilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tuleva HTC U11 Life Android One -versiona.

Tuleva HTC U11 Life Android One -versiona.

Googlen hanke kohtuuhintaisten puhtaalla, nopeasti päivityksiä saavalla vakio-Androidilla varustettujen älypuhelinten saamiseksi markkinoille, Android One, näyttää kiihtyvän uuteen vauhtiin. Hiljattain Xiaomi julkisti Mi 5X -puhelimestaan Android One -version Mi A1:n, ja sittemmin on vuotokuvassa nähty myös Moto X4:n olevan tulossa Android One -versiona.

Näiden jatkoksi myös HTC on tuomassa tulevasta, lähiaikoina odotettavasta keskihintaluokan U11 Life -puhelimestaan Android One -version. Asiasta kertoi Twitterissä läheisistä HTC-suhteistaan tunnettu ROM-kehittäjä LlabTooFeR‏. Tämän jälkeen mobiilialan ykkösvuotaja vastasi nopeasti twiittaamalla kuvan tästä U11 Lifen Android One -versiosta.

Aiempien paljastusten perusteella tiedetään jo, että HTC U11 Life tulee sisältämään 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen etupuolella, HTC U11:n tavoin 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikan. Mukana toimitetaan HTC:n USonic-vastamelukuulokkeet. HTC U11 Life on myös pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokitellusti eli se kestää upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

U11 Life sisältää myös U11:n erikoisuuden, puristustunnistuksen, puhelimen kyljiltä löytyvien anturien myötä. HTC:n Edge Senseksi ristimä ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi eri sovellusten avaamisen ja toimintojen suorittamisen puhelinta puristamalla.

Tämänpäiväisen tiedon mukaan Edge Sense, kuten myös muut HTC:n erikoisominaisuudet eli USonic, Zoe ja HTC Camera -sovellus, tulevat olemaan mukana myös puhelimen Android One -versiossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Pena123

  Sinne meni HMD Nokialaisten etulyöntiasema. Markkinoilla on ollut jo kauan aukko juuri tässä kohdassa. Nexukset paikkaili tätä aukkoa ajoittain(n. kerran vuoteen tai kahteen riippuen kuuluiko puhelin keskihintaisiin kuten 5 ja 5x), mutta nekin on jo haudattu… Hiukan ihmetyttää miten tässä on mennyt näin kauan? Päivitykset on anteroiden kompastuskivi. Tietoturvapäivityksiä ei voi odotella kuukausia tai vuosia. Ja uusimmat androidit pitäisi rollata ulos kuukaudessa parissa…

  • kode

   No onhan Lenovo/Motorolalla ollut käytännössä stock-Androidit myynnissä jo vuosia; itse käytin yhtä mallia yli 3 vuotta. Tietty nopeiden tietoturvapäivitysten osalta Android Onet voivat tulla HMD:n apajille, mutta sitten pitää vaan erikoistua raudan, laadun ja joidenkin erikoisominaisuuksien saralla.

 2. Hendriks

  HMD:n ”puhdas Android” valinta oli hyvin ontuva!. Markkinoilla pitää erottautua, ja puhtaalla Androidilla tämä on vaikeaa, ei mitään hyödyllisiä lisäominaisuuksia, 👎. Mitä tapahtuikaan Z-laucherille!.

  • PureAndroid

   Parempi puhdas Android, kuin giga tolkulla turhia sovelluksia joita ei saa poistettua vaikka haluaisi. Puhelin toimii nopeammin, kun ei ole turhuuksia jumittamassa.

Tuoreimmat jutut