Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Telia nostattaa iPhone-hypeä – uusia iPhoneja odotetaan ennakkomyyntiin vain päivien päästä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen toimitusjohtaja Tim Cook aiemmin iPhone- ja Apple Watch -julkistuksessa.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook aiemmin iPhone- ja Apple Watch -julkistuksessa.

Apple järjestää huomenna illalla kello 20 alkaen julkistustilaisuutensa, josta odotetaan tänä vuonna kolmea iPhonea. iPhone X on uusi huippumalli, minkä lisäksi tulossa ovat myös iPhone 8 ja iPhone 8 Plus. Alkuperäinen iPhone täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta, joten uusiin iPhoneihin kiinnostuu kenties tavallistakin enemmän mielenkiintoa.

Telia nostattaa nyt jo iPhone-hypeä ja kertoo aloittavansa uutuuksien myynnin lippulaivamyymälässään Kampissa heti, kun mallit tulevat saataville.

”Kahdeksan vuoden kokemuksemme mukaan julkistettavat tuotteet tulevat Suomessa ennakkomyyntiin muutamia päiviä lanseerauksen jälkeen. Aloitamme varsinaisen myynnin lippulaivamyymälässämme Kampin Telia Kaupassa. Kerromme uuden mallin saatavuudesta kaupoissamme lisää Twitterissä, Facebookissa sekä Telia Yhteisössä”, sanoo Telian laiteliiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Vuorinen.

Ensimmäinen iPhone-malli tuli Suomeen myyntiin yksinoikeudella vielä tuolloin Sonerana tunnetun Telian kautta.

”Suomalaiset ovat oppineet käyttämään älypuhelimia pitkälti iPhonen myötä ja tänäkin vuonna iPhone 7 on ollut myydyin puhelinmallimme. iPhonen suosio kaikkien näiden vuosien aikana on häkellyttävä. Muut valmistajat ovat kilvan yrittäneet haastaa Applea älypuhelinten ykköspaikalla ja on jännittävää nähdä, minkälainen taistelu puhelinmarkkinoista nähdään tulevaisuudessa”, sanoo Vuorinen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Telia voisi keskittyä umpisurkeiden verkkojensa paranramiseen kuin tuhlata resursseja tälläisen soopan jakamiseen,” iPhonen kautta oppineet älyluuria käyttään”(huutonaurua🤣)
  Kyllä se on ihan Nokian, Samsungin ja huawein ansiota että suomalaisille on tullut älypuhelin tutuksi

  • Vili

   ”Kyllä se on ihan Nokian, Samsungin ja huawein ansiota että suomalaisille on tullut älypuhelin tutuksi”

   Reps :D

  • Calileon

   Viestisi on ristiriidassa itsensä kanssa.

  • LaDeX

   Et sitten osaa lukea tuosta eteenpäin?

   ”ja tänäkin vuonna iPhone 7 on ollut myydyin puhelinmallimme. iPhonen suosio kaikkien näiden vuosien aikana on häkellyttävä.”

  • Marko

   Voi luoja mitä sää taas päästät suustasi. Kuinka ihminen voikin olla noin typerä, että väittää vastaa sitä minkä jokainen ihminen maailmassa tietää todeksi.

  • mobile

   Älypuhelin tuli kyllä tutuksi 10-vuotta sitten ku ensimmäinen iPhone julkaistiin 👍

  • kk

   Tuota kutsutaan markkinoinniksi, ja se on normaalia kaupallisen yrityksen toimintaa. Niitä ”resursseja” siihen ei kyllä kulu mainittavasti.

  • Veevo

   No kyllähän se niin on, että iPhone oli ensimmäinen älypuhelin joka oikeasti toimi. Itselläni oli Noksun N80 – ja olihan se huono. Vaihdoin Iphone4:een, enkä ole taakse katsellut. Nyt seiska menossa.

 2. Vili

  Onpas hienoa jos pitää paikkansa!

 3. Calileon

  Aiemmin huippu-iPhonen huhuiltiin tulevan myyntiin vasta paljon myöhemmin, 🤔.

  • Calileon

   ^feikki

Tuoreimmat jutut