Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ainakin yksi uuden iPhonen jonottaja päivystää jo kaupan edessä – luvassa todennäköisesti puolentoista viikon odotus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple julkistaa huomenna kolme uutta iPhone-mallia. Jos ja kun perinteinen aikataulu toistuu myös tänä vuonna, tulevat ainakin osa uusista iPhone-malleista ennakkotilattavaksi perjantaina 15. syyskuuta ja myyntiin perjantaina viikkoa myöhemmin, 22. syyskuuta.

Nyt Australian Sydneyssä Apple Storen eteen on retkituolinsa kanssa istahtanut jo ensimmäinen jonottaja, raportoi toimittaja Luke Hopewell Twitterissä. Edessä on todennäköisesti puolentoista viikon odotus.

Aikaeron vuoksi Australia saattaa olla aivan ensimmäisten maiden joukossa, jossa uudet iPhone tulevat myyntiin. Sydneyn ensimmäinen jonottaja voi näin saada puhelimensa maailmanlaajuisestikin ensimmäisten joukossa.

Edessä odottajalla saattaa kuitenkin olla pettymys. Ensi viikon perjantaina myyntiin saattavat kuitenkin tulla vain vaatimattomammat uutuudet iPhone 8 ja iPhone 8 Plus. Uusi huippu-iPhone, nimeltään iPhone X, saattaa tulla myyntiin vasta hieman myöhemmin, kenties vasta lokakuussa. Ainakin sen saatavuus tulee aluksi olemaan erittäin, erittäin heikko. Luotettavan analyytikon, KGI Securitiesin Ming-chi Kuon mukaan iPhone X:n päivittäinen tuotanto on tällä hetkellä vasta alle 10 000 kappaletta päivässä. Jotta puhelimia olisi riittävästi toimitettavaksi alkuvaiheessa, pitäisi tuotannon käydä nyt jo monikymmenkertaisella nopeudella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kertoo aika paljon ihmisestä!. 👎

  • Hendriks

   PS. Mitä jos Australia ei kuulu niiden maiden joukkoon, joissa lippulaiva tulee ensimmäisenä myyntiin, 🤔.

 2. Vili

  Hyvää julkisuutta, tyyppihän on sovelluskehittäjä, varmasti on muitakin motiiveja olla tuolla kuin vaan jonottaa iPhonea.

 3. jepajuudas

  Jos Foxconnin kokoiselta lafkalta ei tule ulos kuin 10k kpl päivässä niin saattaapi olla pientä ongelmaa laadussakin. Jos itse olisin ostamassa X:ää niin odottelisin ainakin hetken ja katsoisin mikä gate tällä kertaa tulee ja venailisin rauhassa korjaavia toimenpiteitä.

Tuoreimmat jutut